Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee33
csendes tag
hát épp eggy msi g31tm-p35-öm volt most adtam el.viszont féltettem a karimat ,abban a lapban két karim is meghalt,mert a pci.e alapfrekit fel kellett húzni 100-ról 120-ra különben nem volt hajlandó elindulni.ebben legalább fix a 100....mostanság elég üres a kassza,és kiköltekeztem jóelőre....majd a nyáron lehet szó lapról.de ha addíg szépen megy a lap,akkor proci+ram csere,és passz.szóval fix voltok kellenének?az 1.33 nem jött be,akkor menjek ez alá?everestben 1.32-1.33-on van.megnézem 1.2-őn,és megyek felfele.egyszer talán jó lessz.Ramnak???????1.8/.1.9/.2.0......?videokari gyárilag húzott,ahoz semmiképp nem nyulnék,és többe volt mint a lap és a proci egyben....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest