- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco F7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
Alister71 #35523 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Totál K.O vagyok már ettől a VGA-mizériától :S Most lehet, hogy az eddig betervezett Coolermaster TX3-ra + HD6850-re nem lesz elég pénzem :S
Erre az eshetőségre, még leírná valaki, hogy alap/gyári ventivel meddig húzható biztonsággal az E8500-am. Pasztázni sem fogom túl sűrűn, mert bizonyos okokból elég bonyolult művelet, lusta leszek hozzá
És akkor az általatok írt értékkel megyek kérdezősködni a milyen vga-t vegyek topicba új ajánlatokértPedig már annyira beleéltem magam, 100 cikket végigolvastam 6850-nek kapcsolatban, osztottam szoroztam... remélem összejön még rá a keret
Csak előre köszönöm!
-
BRIKLY
veterán
válasz
Alister71 #35523 üzenetére
Ez a gond, hogy én sem. mert ha elkezdem állítani, akkor a lehető legalacsonyabbról indul, nem az alapértékről. ha tudnám mennyi az alap, akkor talán én is boldogulnék,bár akkor sem tudnám minek mennyit adhatok,és mit emeljek, hogy a proci jobban menjen..addig nem merek nekiállni, amig nincs meg minden alapfesz,mert ha jól tudom mindet fixálni kell. Eddig csak olyan alaplapjaim voltak, amin csak proci,és ram feszt lehetett állítani,ott könnyű volt.
Talán ebből el lehet indulni,bár CPU/NB-re az aida64 1.1750V-ot ír,a többi ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest