Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Totál K.O vagyok már ettől a VGA-mizériától :S Most lehet, hogy az eddig betervezett Coolermaster TX3-ra + HD6850-re nem lesz elég pénzem :S
Erre az eshetőségre, még leírná valaki, hogy alap/gyári ventivel meddig húzható biztonsággal az E8500-am. Pasztázni sem fogom túl sűrűn, mert bizonyos okokból elég bonyolult művelet, lusta leszek hozzá
És akkor az általatok írt értékkel megyek kérdezősködni a milyen vga-t vegyek topicba új ajánlatokért
Pedig már annyira beleéltem magam, 100 cikket végigolvastam 6850-nek kapcsolatban, osztottam szoroztam... remélem összejön még rá a keret 
Csak előre köszönöm!

-
BRIKLY
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Ez a gond, hogy én sem. mert ha elkezdem állítani, akkor a lehető legalacsonyabbról indul, nem az alapértékről. ha tudnám mennyi az alap, akkor talán én is boldogulnék,bár akkor sem tudnám minek mennyit adhatok,és mit emeljek, hogy a proci jobban menjen..addig nem merek nekiállni, amig nincs meg minden alapfesz,mert ha jól tudom mindet fixálni kell. Eddig csak olyan alaplapjaim voltak, amin csak proci,és ram feszt lehetett állítani,ott könnyű volt.

Talán ebből el lehet indulni,bár CPU/NB-re az aida64 1.1750V-ot ír,a többi ugyan az.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig már annyira beleéltem magam, 100 cikket végigolvastam 6850-nek kapcsolatban, osztottam szoroztam... remélem összejön még rá a keret