Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Egyébként ugye már így kezdtem el bűvölni a rendszert, ahogy leírtad, csak nem tudom, hogyan tovább... szóval írtad, hogy ha stabil, akkor kell majd a cpu-t kitesztelni stb. Sajna még ott tartok, hogy nem stabil.
- legfrissebb bios
- load default
- xmp 1-es profil, 1866-ra, 7-8-7-20 időzítést állít be magának fix 1.65V ram feszen, minden más auto. Be sem indult...
- aztán minden ugyanez, csak a ram időzítéseket auto-ra állítottam, hogy könnyebb legyen - így indult, de pár perc prime és halál...
Tovább..?
-
sestertius
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Ezen én is meglepődtem, ugyanis az xmp kiválasztásával azt követően a profile 2 fül mellett a 2000 MHz 8-8-8-24-et mutatja, azonban a ram frekvenciánál 1866-on áll. Ezután vettem vissza a ram fesz-t fix 1.5-re és állítottam vissza 9-9-9-24-re az időzítést.
Na most a helyzet az, hogy vagy kétszer kellett újra indítani, és azóta teker gond nélkül. Prime is fut már vagy 15 perce, a game sem fagyott ki, és a cpu-z szerint 1866-on van a ram.
Eddig - most fagyott meg...
Na akkor kezdem újra, ahogy írtad....

Ja, az 1.65 most akkor sok vagy nem sok? Kell mellé emelni valamit még?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi