Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #27326 üzenetére
De nem is annyira nagy szám a hűtőm jobb lenne más, de 7750-nek elég ez is. Bár nem szidom mert nem rosszak a hőmérsékletek.
Hát nem tom nekem most jött egy kis lové amiből RAM-ot akartam, de az elhalasztva kicsit.. így lett a VGA.
Integráltnak régen sose értettem mi értelme, de most örülök h van mert akk szivás lenne. Söt még játszani is lehet vele csak nem highen. -
eight
senior tag
válasz
BRIKLY #27326 üzenetére
400W-os Deer-el nem fog menni az erősebb VGA, hidd el nekem, tételezzük fel hogy én is elhiszem neked, hogy nincs semmi baj a Codegen meg a Deer tápoddal és soha nem fogják leégetni a gépet, de viszont akkor te is hidd el nekem hogy nem fogják bírni a komolyabb VGA-t.
Tudom hogy pénzkidobásnak tűnik, mert semmi látható jele nem lesz a változásnak, de fektess bele egy normális tápba mielőtt tovább fejlesztesz, az később is jó lesz majd, és ha VGA-t veszel először, akkor még az sem biztos hogy nem kapcsol majd ki a géped egyből mikor megterheled a VGA-t egy játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Update 09.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest