Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Szia!
Őszinte leszek.Nem igazán nyűgözött le ez a proci.Adhatsz neki feszt (mértékkel)de vigyázz,nagyon melegedős jószág!A fixálások jók,hagyd úgy.A baj az,hogy hidd el nekem,olyan minimális a teljesítménykülönbség 3 és 3,3 - 3,5 Ghz között,hogy félő,nem veszed majd észre!Persze a tudat,az is fontos,hidd el megértelek!
S nagyra értékelem a vágyat,hogy ésszerű keretek között megpróbáld kihozni a legjobbat belőle.
Én is ilyen vok..sajna,mindenem a tuning.Sípolás:a proci jelzett,túlmelegedett!Nálam ,mikor pár napig volt egy ilyen,..húsípolt az is rendesen.A hűtés:Sajna direkt hűtés kell.Az,hogy jól szellőzik,elmegy az északi hídnak,de erről a prociról azonnal el kell tudnod vezetni a hőt!
Pici plusz fesz(tényleg pici!)s ott keresd meg a végét.S azért nem is bíztatlak nagyon,hogy csodákat kapsz majd a fáradozásaidért cserébe,mert ..Én elég keményen megküldtem,5GHz környékén(borzalmas hő )sem nyűgözött le.Azért ha elakadsz,nyugottan szólj.Szurkolok Neked,sok sikert!
Én eddig jutottam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
S nagyra értékelem a vágyat,hogy ésszerű keretek között megpróbáld kihozni a legjobbat belőle.
Én is ilyen vok..sajna,mindenem a tuning.Sípolás:a proci jelzett,túlmelegedett!Nálam ,mikor pár napig volt egy ilyen,..húsípolt az is rendesen.A hűtés:Sajna direkt hűtés kell.Az,hogy jól szellőzik,elmegy az északi hídnak,de erről a prociról azonnal el kell tudnod vezetni a hőt!