- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
darál0w #21926 üzenetére
Nos nem tudom esetleg P5Q Deluxe tulajt érdekel e ilyesmi de tesztelgettem d.u és hát akkor kapok stabil rendszert ha kizárólag azt állítom be ami biztos és a többit a lapra bízom.
Proci fesz, memó fesz, időzítések, meg ugye az FSB-k, Sajna a memóriám nem igazán szereti ha húzzák..viszont a proci szépen dolgozik "bárhova" állítom.
Nyúztam egy órát a Blend-el meg a Small FFT vel is.(Ja és így nem is droop-ol semmit), Stabil mint a beton.(Minden időben)Ha fix értékeket állítok az alsó szekcióban a feszeknél egyből problémája van mindennel
Nem tudom hát nekem jelenleg így jött össze 440 x 8.5 (3,7Ghz), 1.3v csak a memóriával annyira meg vagyok elégedve hogy szívem szerint gyorsabbért nem cserélném le.
Birta még a 900at is szegény
Biztos lehetne még játszani vele, mondjuk 2,2őt adva..nem tudom.Asszem majd VGA ra gyúrok inkább
Köszönöm darál0w Atom Anti minden esetre a segítséged
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest