Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
ígyvanferi
üzenetére
hali.
AUTO feszről szokjunk le. manuálisan állítsd be azokat is, mert a lap tulfeszeli...
c'n'q és c1e együtt visszaveszik az orajelet és feszt terheletlen állapotban. hasznos dolog. kapcsold be.
a ramoknak is van szorzoja...kicsit feljebbtolod és ott az 1333mhz.
látom a HT dolog tisztázodott.
(#16168) ígyvanferi igen ez a tényleges sebesség. nem jön rá semmilyen szorzo.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Közben rájöttem, hogy először nem a HT linket, hanem az NB szorzóját osztottam vissza.
Újabb érdekesség: 250-es EC-t beállítva a CPU-Z most 2000 MHz-es HT link sebességet ír, pedig mást nem piszkáltam.
A HT linket is tudnám manuálisan állítani, 200 MHz-től 200-as lépésközökkel 2000 MHz-ig. Ez a 2000 MHz már a tényleges sebesség? Tehát ha beállítom, akkor nem jön még rá valami szorzó, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest