Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gezu1025
üzenetére

a sztorim annyi, hogy az első hónapokban a crysisen és a stalker socn teszteltem a configot. namármost, a p5k a quaddal nem jött ki jól, ez tartott három hónapig, aztán a vidkari hűtése is hangos volt (meg a driverekkel is szívtam), aztán mellette túlhajtottam, aztán optimalizáltam... játéknál három volt a mérvadó, a crysis, a stalker meg a supreme commander.
innentől a crysis tesztek úgy néztek ki, hogy a fő monitoron ment a játék, a másodlagoson meg a rivatuner+taskmanager+everest, szóval néztem a feszeket, a procit, a memeket, a vgat, a hőfokokat, tehát úgy általában mindent. stalker alatt detto. a supreme commander alatt mindkét monitoron játszottam, de ott meg érzésre is meg lehetett mondani, hogy jó e vagy sem

a dolog egyébként így visszanézve viccesebb, de anno eléggé szomorú/idegesítő volt (mi a fenéért szemetel a stalker, ha a furmark stabil? és a jolly joker miért kékhalálozik a gép csak és kizárólag dirt alatt, ha egyébként fur és smallfft stabil?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest