- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli83
tag
válasz
Zoli83
üzenetére
Szétkaptam megint a gépet, egyre jobb időt futok, lehet nevetni, de elsőre 2 órát szívtam a pasztázással, másodikra még egy óra se volt.
És megoldódott végre a melegedési problémám is! Szerintem kevés pasztát tettem rá reggel, mert 70 fokra is felment, terhelés nélkül -mondtam is magamban hogy ez így nem lesz jó- és nekiálltam megint és a 70 fokból lett egy barátságos 38 C° a procinak.
Szoktam porszívózni a gépet, de a belső helyekhez nem igazán tudok hozzáférni. Rendesen portalanítottam a gép belsejét és így a VGA-m is csak 42 fokos, alapjáraton, nem terhelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És megoldódott végre a melegedési problémám is! Szerintem kevés pasztát tettem rá reggel, mert 70 fokra is felment, terhelés nélkül -mondtam is magamban hogy ez így nem lesz jó- és nekiálltam megint és a 70 fokból lett egy barátságos 38 C° a procinak.
Szoktam porszívózni a gépet, de a belső helyekhez nem igazán tudok hozzáférni. Rendesen portalanítottam a gép belsejét és így a VGA-m is csak 42 fokos, alapjáraton, nem terhelve.