- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz
Extremex #43199 üzenetére
A pci frekvenciát fixáld 100 mhz-re, mert valószínűleg, autón rendesen emeli a lapod, és ez nem tesz túl jót a vga-nak.
A p45 chipset, nagyon jó tuningban. 775 foglalatban az egyik, ha nem a legjobb.Szerk: Ha nem zavar a hang, akkor megpróbálhatod letiltani, az automata fordulatvezérlést a lapon (már ha engedi), és akkor folyton maxon fog menni a ventilátor, ezzel nyerhetsz néhány fokot.
Bocs hogy beleszólok, csak ezt a kis kiegészítést hiányoltam.
-
Martin97
aktív tag
válasz
CJ4567 #43151 üzenetére
Aida/Everest.
De miért kell a vid? Kiteszteled, hogy mennyi fesszel megy x órajelet, és döntesz,hogy melyik a számodra megfelelő kompromisszum.
De az E0 steppes 8400-ak (ha jól emlékszem neked olyan van) jól mennek alapfeszen, és jól skálázódnak, szóval nem kell sok feszt emelni a 4 ghz-hez.
Még az én 8200-am is 1,32-vel futja a 4 gigát.
Ha nem megy 3,6 fölé ott mással van baj. -
Martin97
aktív tag
-
Martin97
aktív tag
válasz
Benir8 #42725 üzenetére
Nincs nagy különbség, szinte észre sem lehet venni általános használatnál, csak néhány olyan program futtatásakor ami érzékeny a memória órajelre/sávszélre. A szűkebb időzítést (5-5-5-15 helyett 4-4-4-12) viszont már jobban észre lehet venni. Az én esetemben az fsb miatt megy a ram 800-on. A te esetedben ez nem lesz befolyásoló tényező. Játékok alatt inkább a processzorod a szűk tényező nem a ram órajele.
ZeroDK: Van hybrid physx is.
atee: Ha stabil és nem melegszik túl akkor hagyhatod. Ha lejjebb tudsz menni feszben az nem árt, mivel az automata tuning túlfeszel(heti)i a procit.
-
Martin97
aktív tag
válasz
Benir8 #42719 üzenetére
Egy 667 mhz-es modul kizárt, hogy megy 1066 mhz-en. A 800 mhz összejöhet, de ahhoz is (lehet, hogy) feszt kell emelni és/vagy lazítani az időzítésen. A saját 667-es kingmax ramom +0,2v-on megy 800-at gyári időzítésen.
beroch: Én inkább a vga-ba tolnám a pénzt nem pedig egy olyan lapba amit nem feltétlen használsz ki.
PL.:
Proci: i5 4690k: kb. 60 ezer, ha nem tuningolsz akkor i5 4460: kb. 47 ezer
Lap: Belépő z87/97 (annyit nem tudnak mint a VII ranger, de egy kis tuningra elegek): 25 ezer körül
Ha nem tuningolsz akkor a h97 is szóbajöhet: 20-23 ezer között.
Hűtő: DeepCool NEPTWIN V2.0 (4,5-4,6 ghz-hez ez is elég, sokkal többet a h110 sem bírna): 15 ezer
Ha nem tuningolsz akkor: Cooler Master Hyper TX3: 6-7 ezer vagy Cooler Master Hyper 212: 9-10 ezer
Ram: hyperx beast 2x4gb 1866mgz cl9: 25 ezer
VGA: gtx 770: 90 ezer körül
Ha van még 15 ezred akkor r9 290: 110 ezer körül. (20-25%-al erősebb az r9 280x/gtx 770-nél)Kompletten:
i5 4690k + belépő z87/97 + DeepCool NEPTWIN V2.0 + gtx 770: 215 ezer körül van (annyi mint az általad írt konfig)
i5 4460 + h97 + Cooler Master Hyper 212 + r9 290: 215 ezer körül van ez a gép is, csak ezt nem tudod tuningolni, viszont a vga jelentősen erősebb (kb. 20%-al erősebb a gtx770/r9 280(x)-nél).ZeroDK: Én geforce 9600 gt-ről váltottam r7 260x-re és nem voltak nagyobb problémák.
-
Martin97
aktív tag
válasz
Peterson_ #42620 üzenetére
[link]
Itt egész jól leírja a lépéseket. A 80 fok rövid távon (szerintem) még belefér a 45 nm-be.
A feszeket teszteld ki, én 1,35v körül mondanám a maxot, ha a hűtő le tudja hűteni.
Bocs, hogy így linkelve, de délután 4-kor indul a madaram Olaszba (Szicília) és addig még be kéne cuccolnom. Majd ha van kérdés később válaszolok, de vannak mások is a PH!-n: procid topikja, esetleg bacsisnak írj, a retro topikban. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42556 üzenetére
Erre értettem a limitet, hogy a min. fps (zömében) a processzoron múlik, és tuninggal ezen tudsz nyerni valamennyit, és kisebb lesz az ingadozás. Persze csodára nem kell számítani.
Google-ba beírom és kidob néhány magyar oldalt: bacsis tuning, logout cikkek stb. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42554 üzenetére
7870-hez a 4,1 ghz a legtöbb esetben elég, de néhol lesz limited. Ahogy néztem a teszteket 4,4-4,5 ghz-et kéne bírnia.
Sok sikert. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42552 üzenetére
Nb voltage control.
Mire használod a gépet, milyen vga-val?
Igen. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42549 üzenetére
Napi használat. A szoftveres mérés pontatlanabb, de támpontnak jó (nálam 2-3 fok az eltérés).
Még emelhetsz a feszen kb. 70 fokig.
Ha 1,4v-al is instabil akkor a lapnak is lehet adni egy kis feszt. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42547 üzenetére
Igen. De ha a hűtőd még bírja mehetsz feljebb a fesszel. 24/7 használatra max 1,45v körül.
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42535 üzenetére
A feszemelés hatására tolódik a tdp is, meg a hőtermelés is. Tehát: nagyobb órajel = nagyobb fesz = nagyobb tdp és hőtermelés.
Fogyasztás: 1. megoldás: veszel/kölcsönkérsz konekktorba "dugható" fogymérőt és megnézed a különbséget alap és tuningolt között.
2. megoldás: lakatfogóval megnézed a tápkábelben "folyó" áramerrősséget és ebből ki tudod számolni a fogyasztást, ha megvan akkor ki tudod számolni a különbözetet, ha tudod naponta mennyit használod a gépet, és 1 kwh árát.
kircso13: Megelőztél.
AeSDé Team: Igazad van, minek ennyire túlbonyolítani. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42529 üzenetére
Itt van a vége 1,3375v-on emelj feszt és megy még feljebb.
A linx kiír egy olyan oszlopot, hogy gflop, és az a szám fog emelkedni a tuning hatására.
Az aida tesztek is jók.
Nem jó a link. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42525 üzenetére
Linx (fent linkeltem), aida beépített tesztjei: cpu queen, fpu julia, sinjulia, cinebench és sok más...
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42523 üzenetére
Igen.
Ha akarsz mehetsz még feljebb órajelben. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42520 üzenetére
Ha nem fagy akkor ne. Elég jó hőfok, bőven van még tartalék a hűtőben.
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42518 üzenetére
Emelj rá még 1-et és utánna nézd meg a prime-ot, meg a linx-et.
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42514 üzenetére
[link]
Igen. Mekkora az órajel és a feszültség?
haypro: cpu host clock control -> manual, és emeled az órajelet és a feszt amikor szükséges. A ramokat meg visszaosztod miután nem bírják. Milyen lapod van? -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42512 üzenetére
A bios az aktuális hőmérsékletet írja. Nézd meg linx-el is, hogy meddig melegszik.
Power limit, vagy ilyesmi (ha a feszültségnél nincs akkor máshol nem igen). Ez inkább a videokártya tuningra jellemző, úgyhogy ez nem fog hátráltatni. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42509 üzenetére
A villogó piros felirat azt jelenti, hogy változtattál a normal feszültségi értéken.
Azért nem változott a második oszlopban a szám mert az az alap feszültséget írja!
Elrontani meg nem (nagyon) fogod tudni mert ezek a cuccok szinte hülyebiztosak. Ha olyan beállítást adsz meg amin nem indul akkor automatán visszaáll alapra. A hűtésre figyelj, hogy ne melegedjen túl.
Télen néhány valid elejéig a sajátomat belőttem 1,5v fölé és semmi baja sincs.
Ha 1,3125v-al 4 ghz-en nem bootol akkor emeld még egy lépéssel a feszt.
A primeot 1-2 órán át futtasd, ha valami nem jó akkor ennyi idő után kibukik. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42507 üzenetére
Ha megnézed a képet akkor látod, hogy a cpu voltage control normal beállítás mellett 1,2875 v ami megegyezik a normal cpu vcore-al.
A 2. kérdést komolyan gondoltad?Nézd már meg a profilom egy wolfom van 50%-ot húzva. Csináld azt amit malphitee mondott (ő biztos vérprofi), aztán nem lesz gondod a tuninggal, mert, hogy nem lesz mit tuningolnod.
Az nem derül ki a képről, hogy hol lehet állítani a tdp limitet. Bár ha a feszültségeknél nem lehet állítani akkor (gondolom) sehol, ergo nem lesz rá szükség a tuninghoz. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42505 üzenetére
Próbáld meg 1,3125v-al és folyton haladj fölfelé amég stabil nem lesz.
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42502 üzenetére
Az alsó kettő azt írja mi a normál feszültség, a cpu voltage control melletti normal értéket emeld annyira ami ahhoz kell, hogy stabilan fussa a megcélzott órajelet, de feszemelés után jobban fog melegedni, úgyhogy erre figyelj.
-
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42472 üzenetére
A rendszer az ssd-től gyorsul a legjobban, a proci tuningot nem igazán fogod észrevenni.
cbmfan -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42464 üzenetére
A pcie azért kell, hogy ne csinálja ki a vga-t a magasabb órajel auton.
A fesz-t akkor emeled kis lépésenként mikor már nem stabil a proci, 4ghz-hez kb 1,3x volt.
cbmfan: ő még azt is el tudná rontani -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42460 üzenetére
A szorzón kívül a pcie órajelet fixálni 100-ra, a turbót ki kell kapcsolni és a cpu feszt is meg kell emelni nagyobb tuningnál.
A szorzó beállításának a módszerét az első két sorban írtam le fent.
Remélem ekkora gond nincs a matekkel
3,6ghz: 18x
3,8ghz: 19x
4ghz: 20x
Innen remélem tudod folytatni. -
Martin97
aktív tag
válasz
honda 1993 #42458 üzenetére
Cpu clock ratio -> manual órajel beállítás: a kívánt órajelet (mhz-ben) oszd el 200-al (ami az alap host clock, ha más a host clock akkor annyival amit a bios ír 4000/200= 20) és megkapod a szorzót.
Core performance boost -> disabled
Pcie clock -> 100 (mhz)
System voltage control -> manual cpu vcore: amit a kolléga írt.
A stabilitást és a hőmérsékletet a már említett linx-el vagy prime-al teszteld. 70 fok fölé ne (nagyon) engedd.
Rögtön maxra ne állíts sose semmit, mert ahhoz az órajelhez nitró + 1,8v is kevés volna. -
Martin97
aktív tag
válasz
juliabrilke #42410 üzenetére
Honnan szereztél ilyen procit?
Az egyik forgalomban lévő 12 magos interlagos procira sem hasonlít tekintve az L3 gyorstár méretét.
Milyen hűtés van rajta, hogy 45 fok alatt mentek a magok 4ghz-en? Ezt a cuccot mire használod (gondolom nem htpc)? -
Martin97
aktív tag
válasz
juliabrilke #42408 üzenetére
Ez valami tesztpéldány, ha jól tudom nincs szorzózármentes opteron?
A bus-t emeld, ha tudod, mert a nagyobb szórzóhoz lehet hogy sok fesz kell.
Ez már szép órajel a többi 12 magos turbójához képest.
Ez az alap órajel, vagy turbó, vagy már tuningoltál rajta? -
Martin97
aktív tag
válasz
malphitee #42380 üzenetére
Hajthatja fix 38-as szorzón (semmi értelme, de szíve joga) vagy tévednék?
(OFF)Az, hogy néhány idióta kérdés után nem vágok eret nem azt jelenti, hogy naív vagyok, hanem azt, hogy nyugodt(abb). Ha meg szerinted igen akkor az értelmező szótárt ajánlom.
Ez után nem tudom eldönteni, hogy melyikőtök szorul rá jobban a psychologiai intézet segítségére.
Akkor te sem játszhattál volna tetrisen.(/OFF)
-
Martin97
aktív tag
válasz
Hold-R #42374 üzenetére
Elvégre a tuning miatt kerül többe a k-s proci. Gondolom a többiek reakciójából leszűrted, hogy nem lesz baja, de megerősítelek benne: ha 70 fok alatt tudod tartani semmi gond nem éri.
Ha 3,8 ra húzod akkor sem lesz baja, megkeresed a legalacsonyabb feszt amin stabil (teszteléshez én primeot vagy linx-et ajánlanék mert azok jobban terhelik a procit, de ha valami nem jó az napi használat közben is hamar kiderül). Semmi baj a kérdéseddel, ezért az a topik neve ami, bár ezeket nehéz überelni.
zsoleszka17: csinálhatja a tuning miatt is (valószínűleg alacsony a fesz). Nézd már meg valamilyen tesztel valószínű, hogy az a baj. -
Martin97
aktív tag
válasz
zsoleszka17 #42355 üzenetére
Ha csak a proci szorzóját piszkáltad akkor nem emelkedett a ram órajele
. A cpu-z memory fülnél tudod megnézni a ramod órajelét.
malphitee: Nem lehet mindenki profi, mint te. -
Martin97
aktív tag
válasz
utilitas01 #42352 üzenetére
Amit fentebb írtam hűtők valamelyike, de csak filmezésre meg netezésre elég a gyári is (kövezzetek meg, de alacsony terheléssel 40% alatt menne ilyen felhasználás során ergo nem melegedne túl).
A táp szerintem még sok is. -
Martin97
aktív tag
válasz
utilitas01 #42349 üzenetére
Nem ez a megfelelő topik, de hd filmekhez elég egy pentium vagy i3 igp-vel vga nélkül.
Itt próbáld: [link] -
Martin97
aktív tag
válasz
DemonFace #42345 üzenetére
Nem kell egyhuzamban több órát játszani, hogy a feszemelt proci túlmelegedjen alap hűtéssel, ha nem hiszed el akkor futass pár kör linx-et.
A lapodat nem ismerem, de a külföldi fórumon: "Az 1090T tudtam csak kap 3.8GHz a tábla az állomány formátuma mivel ez borítani nem kell emelni a feszültséget. Ha én futottam a feszültséget fel, majd a fórumon is állt le 30 perc után az elsőrendű és akar kapcsolja vissza a 15-20 perc. Úgy vezethető, hogy le a MOSFET-ek mellett a CPU foglalat. Ők voltak felkelni, hogy 120 ° C, majd leáll."
Túlmelegszik feszemelés hatására a vrm, mert nincs rajta hűtő. Továbbá a giga oldalán: "78LMT-S2PT supports the latest 45nm AMD AM3 Phenom II/ Athlon II processors".
Ezt a lapot a phenom és athlon prociknak hirdetik. Az egy dolog, hogy megy benne az fx proci is, de annak a tuningjához nem feltétlen elég a 3+1 fázis ráadásul vrm hűtő nélkül.
Mivel nincs proci limited ezért a proci tuningjától semmit sem vennél észre a játékokban (csak a min. fps nőne csekély mértékben.) csak azt, hogy időnként újraindulna a vrm/proci túlmelegedése miatt.
Proci hűtőből cm hyper tx3/212 evo elég lenne.
Én/Mi nem azt mondjuk, hogy ne tuningolj, csak nem látjuk értelmét ilyen lappal/hűtéssel és cpu limit nélkül, mert játékokban nem vennél észre gyorsulást attól, hogy tuningolod a procit, a rendszered meg egy ssd-től gyorsulna. -
Martin97
aktív tag
válasz
RAZERXX #42225 üzenetére
A q9550 jobb, de ha minden áron fejleszteni akarsz akkor a 1156, 1366 felé nézelődj. Csekély ráfordítással le tudnád cserélni.
De ha rendesen meg van húzva a mostanid az is jó lehet ehhez a vga-hoz. Én azt tanácsolnám, hogy keresd meg ennek a CPU-nak a végét, és aztán dönts, hogy kell több vagy nem. -
Martin97
aktív tag
válasz
Gomez1984 #42216 üzenetére
Ez a probléma elég gyakori mostanában nálam is (r7 260x). Nem az a probléma, hogy nem ébred fel, hanem a vga nem ad képet, és fekete a kép, és csak a reset/táp kikapcsolása segít. Nálam az segített, hogy kitoltam a tdp-t de néha még így is csinálja. Ez a zerocorenak egy igen durva hibája.
Ez elvileg kikapcsolja a zerocoret -
Martin97
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #42195 üzenetére
Lépj be a biosba: Mikor bekapcsolod a gépet a post képernyőnél, vagy még előtte nyomkodod a del vagy valamelyik f billentyűt (alaplap kézikönyve szerintem írja melyiket), hogy belépj a biosba. Aztán ezeket a cuccokat az oc panelen találod. Esetleg még megpróbálhatod az OC Genie funkciót is.
-
Martin97
aktív tag
válasz
RAZERXX #42193 üzenetére
1. módszer:
Onnan, hogy az adott órajelen megnézed, hogy hány fps-ed van, utána emeled az órajelet, ha megnövekszik az fps, akkor az előző órajelen nem hajtja ki 100%-on. Ha nem nő az fps akkor kihajtja, ebben az esetben eltérsz az első mérési órajeltől lefele, ha kevesebb az fps akkor esett a gpu kihasználtsága, ha változatlan akkor megint megpróbálod alacsonyabb órajelen, és ezzel a módszerrel ki tudod mérni, hogy mekkora az a legalacsonyabb órajel, amin az adott proci kihajtja az adott vga-t.Ebben az esetben a cpu órajelét változtatod, de van egy másik módszer amiben a gpu órajelét változtatod, ami lényegében ugyan ez alapján történik, ott az órajelet lefele váltosztatod, ha %-os arányban megegyezik a lassulás az órajel csökkentéssel akkor a cpu kihajtja a vga-t, ha nem vagy kisebb mértékben lassul, akkor a cpu nem hajtja ki a vga-t.
2. módszer:
Telepíted a gpu-z programot, beállítod, hogy a sensor felületen a gpu kihasználtságánál az átlagot mutassa, indítassz egy játékot, játszol és miután befejezted megnézed mekkora a gpu átlag kihasználtsága. -
Martin97
aktív tag
-
Martin97
aktív tag
válasz
RAZERX #42166 üzenetére
Ha játékok alatt akarsz ennél többet kihozni a gépedből akkor a vga-t húzd, mert már az limitál, prociból ezen felül esetleg bf-ben és c3-ban tudnál profitálni. Egy kétmagos wolf (3,8 ghz) is 90% fölött tekeri a 260x-et. De ha eddig megy alapfeszen van még benne potenciál.
enemy107: engem nem veszel emberszámba? -
Martin97
aktív tag
válasz
RAZERXX #42158 üzenetére
Ameddig a procit tuningolod, addig oszd vissza a ramokat 1:1-be, hogy ne a ram legyen a szűk keresztmetszet. Ha megvan a processzornak a vége utána lehet finomhangolni a ramokat.
A hőfok azért nem emelkedett mert alapfeszen, vagy minimálisan magasabb feszültségen bírja ezt az órajelet.
Ha nem akarsz magasabb órajelet akkor jó ez az érték 24/7-be. -
Martin97
aktív tag
válasz
zovifapp111 #42147 üzenetére
Az ha fix minden annyival jobb, hogy nincs instabilitás az esetleges ingadozások miatt, csak egy picit többet fogyaszt.
-
Martin97
aktív tag
válasz
zovifapp111 #42143 üzenetére
Ha csak a beállítás után (menti a módosítást) csinálja akkor normális, ha minden indításnál ezt csinálja akkor nem.
-
Martin97
aktív tag
válasz
csabika0001 #42139 üzenetére
Nem lehet nagyobb mértékben. Max néhány mhz-el tudod emelni az fsb-t. Az új cuccok közül a 2011-es foglalatban lehet fsb-t tuningolni.
-
Martin97
aktív tag
válasz
neooen #42095 üzenetére
A 8-10 fokos különbséget okozhatja, ha a proci kupakja nem teljesen egyenletes, az egyik mag közelebb van a tetőhöz, így hűvösebb. A másik ok, hogy a procitető egyenes, de a hűtő nem fekszik fel egyenletesen, az egyik oldala nem feszül rá annyira, esetleg több paszta van az egyik oldalon.
A 6 év az sok idő.
Nyerhetsz még pár fokot, ha polírozod a procit. -
Martin97
aktív tag
válasz
neooen #42075 üzenetére
intel oldala szerint g0 steppingel még belefér a 70 fok
Azért kell csökkenteni a szorzót a ramoknál, hogy magasabb cpu host freqencyán ne a ram legyen a szűk keresztmetszet. -
Martin97
aktív tag
válasz
neooen #42072 üzenetére
System memory multiplier -> manual 2,4 es szorzóval (800 mhz lesz a ram órajele)
Ez után tovább emelheted a cpu host frequency-t (415 mhz nél lesz a ram órajel 1000 mhz, ekkor visszarakod 2 es szorzóra, és megint emelsz a host frequencyán.)
A feszt addig emeld amég a hőmérsékletet 70 fok alatt tudod tartani -
Martin97
aktív tag
5-10 mhz-es lépésekkel emeld az fsb-t és figyelj arra, hogy a ramjaid a gyári órajel közelében legyenek. Amint nem tölt be a rendszer, vagy kifagy adj a procinak egy kis feszt, ha nem használ akkor próbálj a ramoknak is adni, ha ez sem használ akkor az alaplapnak is adj egy kis feszt, ha ez sem használ akkor ott a vége. Ezzel a procival (szerintem) könnyen elérhető a 4ghz (445 mhz fsb) vagy akár magasabb órajel is.
-
Martin97
aktív tag
válasz
afrojack1 #41932 üzenetére
Multtiplier/voltage change-> manual.
Amd turbo core-> disabled.
Cpu frqency multiplier-> ami szimpatikusírja majd, hogy mekkora szorzó mekkora órajelet jelent.
Cpu voltage-> amennyi kell a stabil rendszernek, de a hőfokra figyelj.
A stabilitást és a hőfokot linx-el teszteld a maximális ram méreten. -
Martin97
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest