- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbocfh
csendes tag
Hello!
Na csináltam pár képet a biosról.A lényeg a lényeg hogy a bios teljesen random szerűen visszadobja a szorzót 20 ról 14re, pl volt hogy 3,4Ghzen ment tök jól, aztán még 2,9Ghzes beállításnál is visszatette 14es szorzóre ez a szutyok. Sajna mást már nem tok rá mndani. Direkt ezért cseréltem le a p5ld2-mq-t mert az nem volt tuningbarát, erre ez is itt szarakodik. ráadásul ha felveszem mondjum 3.3Ghzre akkor a mem írás olvasás everest szerint visszaesik 1400/2000re 2850/4200ról/2,66Ghzen ezt tudja 133x20/. és a játékok is jobban szaggatnak mint a 2,66Ghzes beállításon. Tehát most ott tartok hogy kidobtam 11ropit a nyg semmire
ráadásul ha felveszem 3,4-3,5Ghzre /ha nem dobja éppen vissza 14es szorzóra/ akkoe elgezd ciceregni az alaplapon vmi, valszín a szilárdtest kondi ami a proci körül van. Annak lehet vmit csinálni?
Nagyon örülnék ha valahogy meg lehetne oldani ezeket a problémákat. Kicsit kezdek belefáradniA képeket átküldtem az nbl2es emailedre
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - Windows, Office elképesztő leárazással!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest