- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DENON tag Egyenlőre ott tartok,hogy 300*8-on megy stabil  de ami nem tetszik,hogy van egy olyan hogy FSB Speed ami tuning előtt 1066 volt most meg 1201MHZ most ezt nem kéne valahogy meggátolni az emelkedésben ? vagy nem lehet ettől valami baj ? de ami nem tetszik,hogy van egy olyan hogy FSB Speed ami tuning előtt 1066 volt most meg 1201MHZ most ezt nem kéne valahogy meggátolni az emelkedésben ? vagy nem lehet ettől valami baj ?
 Nekem se bántja a VGA cuccait ettől az emeléstől,viszont mikor emeltem a procit előszőr kicsit emeltem 266-280 akkor a memo 800-840re ment fel és simán bekapcsolt és ment is akkor azt ugy lehet hagyni ?Megprobáltam az időzitéseket lejjebb vinni de kék és újra indulás volt az eredménye,és nagyon nem bántottam,csak annyit,hogy asszem állt 5ön az első és levittem 4 re és kész . . . ezt gondolom csak én rontottam el.Ennek meg azt szeretném meg tudni hogy milyen szerepe van ? (Gondolom minnél kissebb annál jobb) 
 DRAM: FSB 12:8 800MHZ:266*8
 DRAM: FSB 8:6 800MHZ:300*8
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de ami nem tetszik,hogy van egy olyan hogy FSB Speed ami tuning előtt 1066 volt most meg 1201MHZ most ezt nem kéne valahogy meggátolni az emelkedésben ? vagy nem lehet ettől valami baj ?
 de ami nem tetszik,hogy van egy olyan hogy FSB Speed ami tuning előtt 1066 volt most meg 1201MHZ most ezt nem kéne valahogy meggátolni az emelkedésben ? vagy nem lehet ettől valami baj ?