Hirdetés
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel és segítségért fordulnék hozzátok.
Volt egy kis HTPC/mini házi szerverem itthon, plex media szerver, Teamspeak szerver és egy-két hasonló semmi terhelésű dolgok futnak rajta Ubuntu rendszeren.
Sajnos kiöregedett és cserélni kellett, az itthoni kallódó alkatrészeimet összeszedtem és összeraktam egy jóval erősebb kis gépet magamnak 0-24es szolgálatra.
A technikai adatok a következők: AMD 2600X, Gigabyte B450M DS3H, 2x4Gb hyperX Predator 3000Mhz memória és egy Geforce GT730 passzív VGA csak a képi megjelenítés miatt.
A kérdés ezekből adódik, tudom kicsit overkill is lehet akár egy ilyen procit belerakni de ez volt itthon dobozban, nem kellett venni
Viszont a fogyasztását szeretném ennek a technikának kicsit lejjebb vinni, jelenleg idle állapotban olyan 50W fogyasztása van a technikának, ezt lejjebb lehetne szorítani proci oldalról úgy hogy a teljesítményből nem sokat vesztek? Soha nem nyúltam a processzor beállításaihoz biosban, ezért kéne egy kis segítség ha lehetséges lenne kicsit lejjebb vinnem a fogyasztás úgy hogy stabil maradjon, teljesítmény ne sok vesszen, viszont kevesebbet fogyasszon.
Mi a véleményetek erről?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest