Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
RAZERX
üzenetére
A ramon én nem lennék elakadva, hogy "csak" 1066-on megy. Nem fogsz nagy gyorsulást érezni, ha feltornászod 1150-re, az 1333-at kizártnak tartom, legalábbis minden napos használatra. Én inkább lentebb venném a ramok órajelét. 900, vagy 1000MHz-en szűkebb időzítésekkel gyorsabbak lennének. Én 900 -on próbálkoznék 2.2V-on cl4-ben, vagy 1000-en 2.1V-on CL5-ben. Ha nagyon akarod tunigolni, akkor viszont jó lenne tudni milyen tápod, hűtőd van, illetve a proci vid-jét. Jó lenne ha tennél fel a biosról képeket, mert elfelejtettem ezét a lapét
Délután kitalálunk rá valamit, vagy ha hamarabb jön valamelyik fórumtárs ír rá neked beállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Délután kitalálunk rá valamit, vagy ha hamarabb jön valamelyik fórumtárs ír rá neked beállítást.