- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboy
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni egy jó kis progit amivel kideríthető mennyire működik stabilan egy húzott gép (proci)?
Van egy Abit KD7-es alaplapom amiben eddig egy 1700 as athlon ketyegett de gondoltam, ha már régen nem volt annyi pénzem, hogy megvegyem az alaplapba a legjobb procit a leggyorsabb memoriával akkor majd most tuningolunk egy kicsit a régi gépen.
Az alaplap biosa maximum athlon +3000(333) et támogatja a leírás szerint de a kézi beállításoknál megadható magasabb fsb is. Gondoltam én tökéletes lesz a gépbe egy Athlon XP +3000(400) és egy 1GB-os 400-as Samsung ram mert hát ugye az FSB a lényeg mint tudjuk. Az elképzelés jó de nem olyan egyszerű a dolog.
Memteszt tökéletesen lefut, boot cd-ről tökéletesen fut a windows DE amint a winchesterről bebootol a gép, összeszakad a windows. Utoljára fogta magát és a winchester leált mint ha a tápot kihúztam volna belőle. A probléma, hogy ezután nem lehet többé elindítani a wint még a régi procival sem (sajnos újratelepítés).Gondoltam már arra, hogy szar a tápegység vagy az alaplap (van 3 pupos kondi rajta) de a régi procival stabilan megy a gép.
Valami tippet tudnátok adni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Intel Core i9-12900 OEM eladó ajándék hűtővel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest