- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
lipi67
üzenetére
Szia

Pont ez a lényeg, nem tudod hogy mi a nulla, viszont azt tudod hogy azt nem szabad elérned. A szenzor a végétől méri a deltát, (egyébként azért is linkeltem be a pdf-et hogy lásd), és ahogy az ábra is mutatta minél távolabb van a hő annál pontatlanabb (mondjuk kit érdekel hogy 30-40 fokosan nyugalmi állapotban 4-5 fokot téved, az a fontos hogy a végéhez közel pontos legyen).
Szóval szerény véleményem szerint ezt azért fontos elmondani a kezdőknek, hogy ha nem akarja "tönkrevágni" a prociját akkor ahelyett hogy mindenféle pontatlan (inteles doksiból egy util-ba programozott) hőmérsékleti értékekek figyelgetne, egyszerűen figyelje csak azt hogy a delta maradjon 20 felett.
Egyébként abban egyet értünk, hogy a hő biztosan nem teszi tönkre a procit, viszont a throttle az (a magas vcore mellett) amitől csökken az élet-tartam (bár mondjuk hidegen hagy
hogy 5 vagy 15 évig bírja egy proci, amikor addigra úgy is lecserélem, de azért az én magánügyem, a máséra jobban vigyázok
)A "türelmetlen user"-ben is igazad van
, bizony bizony egy jó túlhajtás hetekig is eltart (szerencsénkre
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- i3-8100
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

hogy 5 vagy 15 évig bírja egy proci, amikor addigra úgy is lecserélem, de azért az én magánügyem, a máséra jobban vigyázok
)
, bizony bizony egy jó túlhajtás hetekig is eltart (szerencsénkre
)