- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek az alábbiakkal kapcsolatban: Tegnap gondoltam tesztelgetem az itthon lévő hövezetöpasztákat. Le fel pakolgattam egy párszor a hütöt a cpu-n, mikor észrevettem, hogy megsértette nem kicsit egy feltételezhetö porszem, a cpu kupakját és a hütö érintkezö felületét. Karc + egy benyomódás volt látható mindkettön. Sajna ém hülye mérgemben megcsiszoltam mind2t és egy kalap kaki lett. a cpu-ról szinte eltűntek a feliratok (gondolom gari ugrott) és a hütö alja pedig nikkelezett volt, ami alól most már kis foltban sikeresen kilátszik a réz. Úgy vettem észre hogy kb 2 fokkal lett melegebb az egész, tehát ennyit romlott a teljesitménye a hütésnek. Mivel nagyon bánt a dolog
(am ilyen még velem soha sem történt)
, szeretném visszaállitani az eredeti állapotot valahogy (nyilván a garinak lőttek). Tanácsok kellenének
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos Otthon / Smart Home
- Billentyűzet gondom van
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest