- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Telekom mobilszolgáltatások
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tasker
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
dybu
tag
válasz
Vigilante #10911 üzenetére
Most álljunk meg egy szóra... VGA fagy? Az hogy fagy le? Mi a jelenség? Nem igazán értem amit írsz... Az " FSB wall " sokmindentől lehet. RAM, CPU, chipset nem szereti a magas órajelet, alaplapon clock generator nem az igazi, tyű és még sok minden. De ezt az FSB wall cuccot sztem felejtsd el, és örülj minden kipréselt MHz-nek hiszen ingyen gyorsabb a géped... 390 nekem sem lenne elég, de ettől az alaplaptól ennyit SEM szabadna várni hiszen nem egy tuningra fejlesztett überbrutal mobo. 1.36ról megint nem tudok nyilatkozni, ilyen procim soha nem volt, Q9450-nek adagoltam még egy éve kb a feszt rendesen
Nézd terhelés alatt a cpu hőmérsékletét, én a baráti 70fok maximumra szavazok! Ha annál több jobb hűtés vagy lassítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Update 10.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő