Hirdetés
- iPhone topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások

Új hozzászólás Aktív témák
- 

aleister
veterán
válasz

winfier

üzenetére
						Nekem a jelenleg használt Geil Ultra 800 CL4, alapfeszen (1.9v körül) 1080 CL5.
És ez még nem a vége, egyszerűen azt mondtam, hogy köszi elég. Biztos lenne ez jobb, csak nem volt időm még foglalkozni vele. Amíg a procinál még nem döntöttem el, hogy magas szorzó alacsony fsb, vagy fordítva, vagy épp valami köztes megoldáson menjen mindkettő, addig nem húzom hozzá a ramot.
De ezt már írtam korábban is, szóval nem most találtak ki, csak hogy "übereljelek" valamivel.
Céges pc bővítésnél, ügyfélnek a legtöbb esetben Kingmaxot veszek, és már volt, hogy be se bootolt vele az adott pc. Nem azt mondom, hogy ez a jellemző, de a-data-nál, geilnél még nem találkoztam ilyennel.Egyébként amit írtál, azzal tökéletesen egyetértek. Nevezetesen, hogy csak akkor veszi észre a user, hogy milyen ramot használ, ha belenéz a gépbe.

szerk: ááá, megint elfelejtettem off-ba rakni

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
 - AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
 - AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
 - Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
 - Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
 - Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
 - DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest