- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mach5
aktív tag
Hellotok, nekem van egy gainward HD 4850 512mb videokártya, Gigabyte GA-G31M ES2C alaplap, FSP ATX 350-PNF tápegység, INTEL E5200 2.5ghz processor, és ezt szeretném tuningolni olyan 2,8 2,9,3 ghzig, hogy ne legyen baja, de én nem értek a tuninghoz semenyit szinte! Szóval kéne segítség tuning ügyben, privátba is irhattok!Biosba beléptem és nem birtam semmit emelni csak a voltot.. pl cpu szorzót se tudtam emelni, pedig le entereztem, de nem birtam lejebb menni!Voltoknál csak lejjebb megyek és ot vannak számok, hogy melyiket akarom, de cpu szorzónál nekem nem voltak olyanok, meg cpu host frequenczynél se... Mit kell megnyomni, hogy bírjam ott állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Renault, Dacia topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest