- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Üdv!
Na nekem ez is vicc, az össz feltelepített DivX-cucc a következő:
- 3.11 DivX alpha
- 3e DivX
- 5.11 DivX Bundle
- Xvid codec (a legutóbbi)
- a Nimo Codec pack-ból csak az AC3 hanghoz szükséges dolgok+DivX anti-freeze+VobSub!
Ennyivel minden film megy perfektül, tehát nem hiszem, hogy ez kavarna be a tuner-nak, márcsak azért sem, mert az előző rendszeren is ez volt felpakolva. Ja, viszont azt nem írtam az előbb, hogy az előző gépen még Win2k volt, most megy ugye XP van, de sztem ez sem indok!
Viszont másik gáz: egyes DivX-ek (főleg az újabb kódolásúak) a Media Player 8-al csak fele sebességgel mennek! A vicc az, hogy pl. Micro DVD Playerrel meg mindegyik megy gond nélkül! Pedig szeretném, hogy minden menjen a Media Playerrel is, de 10 filmből csak kb. 8 megy és nem tudok rájönni, hogy a maradék 2-nek miért felezi meg a sebességét! Erre esetleg ötlet?
Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 4
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest