Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Üdv!
Na nekem ez is vicc, az össz feltelepített DivX-cucc a következő:
- 3.11 DivX alpha
- 3e DivX
- 5.11 DivX Bundle
- Xvid codec (a legutóbbi)
- a Nimo Codec pack-ból csak az AC3 hanghoz szükséges dolgok+DivX anti-freeze+VobSub!
Ennyivel minden film megy perfektül, tehát nem hiszem, hogy ez kavarna be a tuner-nak, márcsak azért sem, mert az előző rendszeren is ez volt felpakolva. Ja, viszont azt nem írtam az előbb, hogy az előző gépen még Win2k volt, most megy ugye XP van, de sztem ez sem indok!
Viszont másik gáz: egyes DivX-ek (főleg az újabb kódolásúak) a Media Player 8-al csak fele sebességgel mennek! A vicc az, hogy pl. Micro DVD Playerrel meg mindegyik megy gond nélkül! Pedig szeretném, hogy minden menjen a Media Playerrel is, de 10 filmből csak kb. 8 megy és nem tudok rájönni, hogy a maradék 2-nek miért felezi meg a sebességét! Erre esetleg ötlet?
Aktív témák
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Warships
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest