Hirdetés

Aktív témák

• Enemy

aktív tag

Az alkalmazottak ugyanazok maradtak.
    Szolgáltatás ugyanaz .. Arra mindeenki számíthat ha egyeduralkodó lesz az országban akkor ugy emelik az árakat ahogy akarják..
    Arról nem ir a cikk hogy magyaroszágon elkövetett visszaélései törvéynbe ütköznek, és a GV hivatal meg is büntette.
    Azt nem jegyzik sehol sem hogy a csomagmodosítás miatt ha lefele (olcsóbb) csomagra modosítasz akkor kb 5 hónapig mézhetnéd a különbözetböl a AZ ELŐSZŐ CSOMAG ÁRÁT. TEHÁT HA MOST FIZETSZ 3600,és váltasz 2900 ft csomagra akkor fizetned kell 3500 ft-ot a csomag modosítás miatt de ha 2900ft ról váltasz 3600 ra akkor semmit.
    A csomagokat önkényesen válogatják össze. és határozzák meg az árát..
    A csomag árainak emelését avval indokolják hogy fejlesztik a rendszert..
    Én májustól voltam decemberig előfizető. 2 hetente szóltam be az ügyfélszolgálatra. kijöttek megnézni , megcsinálták 1 hét mulva ugyanolyan szar volt..ismét beszoltam.. ( mindenre ráfogták , rosz a tv-m, rosz a videom, a házi mozsi szett. hivatam tv szerelőt és azt mondta minden jó az adott adás minősége szar. folyik , csuszik az erősítő.
    A városban volt egy másik szolgáltató. megkérdezte kell e a szolgáltatás, jeleztem kell . 3000ft bekötési dijat kértek. és csak akkor megyek be ha a számlát rendezem.. ... Fibernet bekötés 25000ft.

még annyit hogy az a csomag ami náluk már 36xxft az itt 2560ft.

[Szerkesztve]

Aktív témák