Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Kösz, bár én olyasmire gondoltam, mint az Argentin adatok. Beoltottak 15 millió embert és hány %-nál lett ez meg az a mellékhatás
Ha rám vonatkozik ez a szabály, hogy elő kellett volna állnom a Sino mellékhatás dokumentumaival anno, amikor beírtam, hogy annak van a legkevesebb mellékhatása, ami szerencsére meg lett erősítve az Argentin adatokkal, akkor ez Parci-ra is igaz. Na mindegy. Én már úgy is döntöttem meg gyakorlatilag mindegy, hogy Moderna vagy Pfizer. Mindkettő nagyon jó hatásfokú vakcina, szóval nem maradok le semmiről, ha nem a Modernát választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest