Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
kpityu2 #64823 üzenetére
Nincsenek azok begyulladva, sportolói múltamnak köszönhetően már évek óta van bennük kopás, csak ennyire nem jöttek még elő a gondok. A porckorongsérvem is a sport következménye, ugye én már 54 vagyok, nem 20. A szívem meg eleve születési problémás, bal kamra hipertrophia, de nem viselkedett ennyire rosszul soha. Az érdekes az, hogy a vizsgálatok (hidd el, elmentem szinte mindenre az utóbbi egy évben, szerencsére magán úton (eddig) nem volt nehéz bejutni sehova (CT, MRI, stb.), de semmi újabb extrát nem láttak sehol. Most megint megyek egy nagyobb kört szeptembertől. Amúgy igen, két Moderna meg egy Pfizerem van, és tudom hogy a Moderna lórúgás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Gitáros topic
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest