Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackV
őstag
válasz
Ringman #56291 üzenetére
Egyrészt preprint. Ez nagyon fontos gyógyszerek esetén, hogy lektorált legyen, nem T sejtekről meg B sejt evolúcióról beszélgetünk, hanem, hogy engedjük-e beadni a szüleinknek vagy sem. A nature meta 30%-ot hozott ki halál ellen.
Másrészt:
Funding
This work was supported by anonymous donors to Stanford University. The funders had no role in data collection, analysis, or the decision to publish.Miért kell az egyesült államokban egy japán gyógyszert vizsgálni, amikor van saját fejlesztésük is, és miért névtelen a finanszírozó?
(Egyébként azt én sem értem, hogy egy 3x oltott 19 éves lánynak mi a franckarikáért kell felírni élből itthon..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest