- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A VMware VBE-vel rendelkező SVGA-t (egyedi, valójában nem létező hardver) emulál, és Windows alá (is) van külön drivere, amivel jó gyors. Viszont nincs Direct3D, sem DirectDraw (állítólag 95/98/NT driver támogat néhány DirectDraw funkciót, de ezt nem próbáltam), tehát az új játékoknak nem fog tetszeni. A régi játékokkal meg gyakran az a gond, valamilyen idióta módon időzítenek, ami nem működik rendesen VMware alatt (pl. nagyon gyors lesz a játék).
A régebbi VMware-ek SB16-ot emuláltak, az újabbak Ensoniq 1371-et (SB PCI128).
Alapvetően nem játékra való ez sem.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
szerintem néha sokkal egyszerűbb szakítani egy párszáz megás partíciót és egy win98-at feldobni rá. máskor is jól jöhet.
-
tigga
tag
Sztem az apcompat.exe -re gondolt
application compatibility win2000 es cd-n rajta vagyon.....
monnyuk csodát ne várj tőle :D jahm mpst látom ,hogy ez driver.
ha progi lenne talán van esélyed
[Szerkesztve] -
Kuznyikov
aktív tag
Minden windowsra van driver csak épp win2003-ra nincs... És egyiket sem ''eszi'' meg. Fuji S3000. De áááááá, ez így nem is oké. Azt hittem nem kell telepíteni sem... Így elég macerásnak tűnik, telepíteni, mindig azt indítani amikor épp kell... Nem is tudom... Nem vágom ezeket a dolgokat annyira.
-
X-COM
nagyúr
virtualpc/vmware (virtualpc nem emulál usb-t) de ugye fel kell telepíteni ezesetben is a virtuális gépre
milyen fényképező ez? és mit jelent az, hogy minden gépen működik? más 2000/xp alatt megy?
[Szerkesztve] -
Kuznyikov
aktív tag
Van nekem egy digitásli gépem, mindenhol szuperál a hozzá adott driver, csak az én windowsomon nem... :( És nincs is hozzá való! Tehát Win98-at kellene ''szimulálni'' mert feltenni nem szeretném. Milyen progival lehet ezt megoldani? Úgy hallottam fél füllel, hogy van valami ilyesmi. Köszi.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest