- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
vati
senior tag
MathCAD (www.mathsoft.com) - ez is jó pénzes. Én utoljára a 5-ös verziót láttam, most valami 11-nél jár.
DERIVE - kb. 15 éves, DOS-alapú progi, de mindet tudja amit felsorolsz, grafikusan, numerikusan sőt algebrai képletekkel is. (f@szán levezette a Cardano-képletet... beirtam neki a 3.fokú egyenlet általános alakját és utasítottam hogy szimbolikusan oldja meg x-re. Megoldotta.)
Az egész nincs 300 kB. A kopirájtját nem tudom.
Volt néhány hasonló progim már a 80-as évek vége felé is, amik tudtak akár szimbolikusan is deriválni, képletet egyszerűsíteni.
Érdemes a neten kutakodni, ha csak sima equation solver kell, szvsz tucatjával kell legyenek ilyen freeware-ek/shareware-ek.
Aktív témák
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest