- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hegedus001 #89 üzenetére
Minek hívják akkor? Minden évben nem lehet spanyol viaszt feltalálni és mégse hívhatják úgy iOS 10.123456789
Számomra a 17 sokkal nagyobb változás mint a 16 volt.
-
törölt tag
válasz
GoldhandRent #86 üzenetére
Zene hangerő: gombok, CC csúszka vagy Siri
Lock screen óra lehet már vékonyabb betűtípus. Ott engem kicsit az zavar, ha csak egy widgetet tennék ki, nem lehet középre igazítani. Értesítések helyét már megszoktam 16 alatt.
Kivágás, sticker tényleg jó. Még magic eraser is jó lenne.
Safari jó ott vannak kitéve a lapcsoportok egy swipe-ra, így gyorsabb váltani.
Csengés és értesítések hangját szó nélkül megváltoztatni, hát ezt továbbra sem értem hogyan gondolták. -
törölt tag
Megzavarnám az Android front és Lumia nosztalgiát egy kis iOS 17 első napi észrevételekkel:
Safari, Notes és Photos újítások tetszenek: zárolható privát tabok, PDF megjelenítés jobb stb. Több tartozás törlesztve: több timer, offline térképek, Music-ban crossfade, interaktív widgetek, lock screen live photo opciót visszarakták, még egy sötét-világos automata hátteret is. Fotó widget végre saját album is lehet. Spotlightban lehet közvetlenül kapcsolgatni beállításokat!
Kicsit izé: contact poster részt kihagytam amikor feldobta, névjegyeknél most ott egy sorban kiemelt helyen “reklámozzák” kicsit zavaró.
Nagyon izé: szó nélkül megváltoztatták a default csengőhangot! Legalább kiírták volna telepítés után, hogy ne lepődjön meg senki.
Buggal nem találkoztam még, pörgős és fluid minden. Nem szoktam .0 verziókat rögtön telepíteni, most nem vártam, gondoltam a 16-nál csak jobb lehet. Annak a rajtja tavaly gyenge volt. Várom a Journal appot, talán még idén érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest