- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
#48138511 #84 üzenetére
Nekem maradt a csengőhangom, és a hangerő sem csúszott fel. Ellenben pár napja igen, most felébredtem az első ébresztőmre elég könnyen...
Amit nem értek, hogy általában lenémítva használom a telefonomat (irodában felesleges a hang, sőt zavaró is) ellenben néha baromi jó lenne, de a csengőhang és az ébresztés/jelzések hangerejét még mindig nem lehet külön, egymástól függetlenül állítani.....
Na mindegy..... egyébként jók az újítások, de semmi extra. Kár lenne új főverziónak hívni.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
#48138511 #84 üzenetére
üzeneteket ha le"tálcázod" (vagy azt hiszem akkor is ha csak simán lezárod a telefont, majd később feloldod) és újra nyitod, az összes üzenetet látod, nem pedig azt, amiben voltál lerakáskor (lezáráskor). ez idegesítő
szociális média platformok (kivéve a messenger ugye) új értesítési hangot kaptak, és elég megosztó. nekem nem kifejezetten tetszik, sőt
zárképernyőn a lakat kissebb, a legyintsen felfele szöveg nagyobb lett (nekem ennek a kettőnek a kombója bántja a szemem xd) [vagy valami bug van, mert most akárhogy nézem nem jön elő a felirat a lakat alatt, az előbb meg ott rikácsolt, hogy legyintsek] [-> aha, most előjött... a dátum helyett írja ki, kurva nagy betűkkel, vastagon, mikor nem ismeri fel az arcot]
szafariban érdekes, hogy lapok között egészen kiemelt helyet kapott a privát lehetőség
zenelejátszó zárképernyőn nem tetszik, hogy nincs ott a hangerő csúszka. autóban pl ha tartóban van a telefon egyszerűbb a kijelzőn hamar felhúzni a hangot, mint gombokkal vergődni. vagy ha csak simán az asztalon a telefon, és fülessel (vagy bármivel igazából) zenét hallgatsz
én a saját kártyát(contact poster) kipróbáltam, de eléggé katyvaszos... nem jön át a másiké mikor hív, nem az van kint mint amit beállított, stb.
akku % kijelzés (én a 16-os iOS-t kihagytam a lockscreen miatt...hánytam attól a vastag órától) túl vastag, vagy nem tudom, számomra idétlen.
továbbra sem tetszik (16-tól ugye), hogy zárképernyőn alul vannak az értesítések..
tetszik a haptikus visszajelzés lehetősége gépeléskor (16-on is volt már? nemtudom)
tetszik a vízszintezés a kamerában! még olyannal egészíteném ki, hogy a telefon bárhogy van tartva, a képet vízszintesen készítse (valamelyik xiaomi telefonom tudta pár éve) - nyilván belenagyít, ha úgy vagy forgatva, de szerintem tök hasznos dolog lenne
nagyon tetszik a képek témájának kivághatósága (16tól és nem minden készüléken), és az ebből készíthető matricák. ez zseniális - tartalomkészítéshez, rajzolgatáshoz, vagy akár csak simán iMessage beszélgetésekhez
egyelőre ennyi jut eszembe / ennyit vettem észre
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest