Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegedus001

aktív tag

válasz #48138511 #84 üzenetére

Nekem maradt a csengőhangom, és a hangerő sem csúszott fel. Ellenben pár napja igen, most felébredtem az első ébresztőmre elég könnyen... :U

Amit nem értek, hogy általában lenémítva használom a telefonomat (irodában felesleges a hang, sőt zavaró is) ellenben néha baromi jó lenne, de a csengőhang és az ébresztés/jelzések hangerejét még mindig nem lehet külön, egymástól függetlenül állítani..... :))

Na mindegy..... egyébként jók az újítások, de semmi extra. Kár lenne új főverziónak hívni.

• GoldhandRent

őstag

válasz #48138511 #84 üzenetére

üzeneteket ha le"tálcázod" (vagy azt hiszem akkor is ha csak simán lezárod a telefont, majd később feloldod) és újra nyitod, az összes üzenetet látod, nem pedig azt, amiben voltál lerakáskor (lezáráskor). ez idegesítő

szociális média platformok (kivéve a messenger ugye) új értesítési hangot kaptak, és elég megosztó. nekem nem kifejezetten tetszik, sőt

zárképernyőn a lakat kissebb, a legyintsen felfele szöveg nagyobb lett (nekem ennek a kettőnek a kombója bántja a szemem xd) [vagy valami bug van, mert most akárhogy nézem nem jön elő a felirat a lakat alatt, az előbb meg ott rikácsolt, hogy legyintsek] [-> aha, most előjött... a dátum helyett írja ki, kurva nagy betűkkel, vastagon, mikor nem ismeri fel az arcot]

szafariban érdekes, hogy lapok között egészen kiemelt helyet kapott a privát lehetőség

zenelejátszó zárképernyőn nem tetszik, hogy nincs ott a hangerő csúszka. autóban pl ha tartóban van a telefon egyszerűbb a kijelzőn hamar felhúzni a hangot, mint gombokkal vergődni. vagy ha csak simán az asztalon a telefon, és fülessel (vagy bármivel igazából) zenét hallgatsz

én a saját kártyát(contact poster) kipróbáltam, de eléggé katyvaszos... nem jön át a másiké mikor hív, nem az van kint mint amit beállított, stb.

akku % kijelzés (én a 16-os iOS-t kihagytam a lockscreen miatt...hánytam attól a vastag órától) túl vastag, vagy nem tudom, számomra idétlen.

továbbra sem tetszik (16-tól ugye), hogy zárképernyőn alul vannak az értesítések..

tetszik a haptikus visszajelzés lehetősége gépeléskor (16-on is volt már? nemtudom)

tetszik a vízszintezés a kamerában! még olyannal egészíteném ki, hogy a telefon bárhogy van tartva, a képet vízszintesen készítse (valamelyik xiaomi telefonom tudta pár éve) - nyilván belenagyít, ha úgy vagy forgatva, de szerintem tök hasznos dolog lenne

nagyon tetszik a képek témájának kivághatósága (16tól és nem minden készüléken), és az ebből készíthető matricák. ez zseniális - tartalomkészítéshez, rajzolgatáshoz, vagy akár csak simán iMessage beszélgetésekhez

egyelőre ennyi jut eszembe / ennyit vettem észre

Új hozzászólás Aktív témák