Keresés

Aktív témák

• jpisti

senior tag

válasz Macuda #3 üzenetére

Én elvesztettem a bizalmamat a ''Trust''-ban, nem igazán úgy szól ahogyan én gondoltam.
    Inkább mély tónusúra van hangolva a szerkezet és eléggé fátyolosan szól nekem vissza kelett raknom a régi szateliteket amik kétutas 10W-os térhangosításra kitalált hangszórók (természetesen a 110 voltos rendszer leválasztásával) így, és a winamp agyonállítgatásával már kijön a közép is. A sub-ból csak a mély szól de egyáltalán nem szépen. Szerintem nem éri meg a pénzét (de ez van) sokkal jobbat is lehet kapni egy kicsit drágábban ugyan, de szerintem megéri ha minőséget akarsz, és nem hangerőt. Az egyetlen jó tulajdonsága a ''távirányító'' ami a kezelőszerveket jelenti amiket ''szabadon'' oda raksz ahova elérnek a vezetékek. Másik hiányossága, ami nekem nem jött be, hogy nincs rajta füles kimenet és így a vonal kimenetet kell megcsapolni ami kicsit söntöl a jelszinten.
    Összeségében én megbántam a vételt és neked sem aljálom, gyüjtögess még és vegyél egy jobbat (én hallotam egy GENIUS rendszert ami sokkal jobb és 20e alatt van az ára.)

Aktív témák