- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Én elvesztettem a bizalmamat a ''Trust''-ban, nem igazán úgy szól ahogyan én gondoltam.
Inkább mély tónusúra van hangolva a szerkezet és eléggé fátyolosan szól nekem vissza kelett raknom a régi szateliteket amik kétutas 10W-os térhangosításra kitalált hangszórók (természetesen a 110 voltos rendszer leválasztásával) így, és a winamp agyonállítgatásával már kijön a közép is. A sub-ból csak a mély szól de egyáltalán nem szépen. Szerintem nem éri meg a pénzét (de ez van) sokkal jobbat is lehet kapni egy kicsit drágábban ugyan, de szerintem megéri ha minőséget akarsz, és nem hangerőt. Az egyetlen jó tulajdonsága a ''távirányító'' ami a kezelőszerveket jelenti amiket ''szabadon'' oda raksz ahova elérnek a vezetékek. Másik hiányossága, ami nekem nem jött be, hogy nincs rajta füles kimenet és így a vonal kimenetet kell megcsapolni ami kicsit söntöl a jelszinten.
Összeségében én megbántam a vételt és neked sem aljálom, gyüjtögess még és vegyél egy jobbat (én hallotam egy GENIUS rendszert ami sokkal jobb és 20e alatt van az ára.) -
Macuda
csendes tag
Engem is érdekelnének tapasztalatok eme szerkezettel kapcsolatban.
jpisti ha erre jársz esetleg írd le tapasztalataidat Én is egy ilyen cucc vásárlásán gondolkozom, de nem találtam olyan helyet ahol ki tudtam volna próbálni.
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
Most már késő, megvettem.
A téma zárható. -
jpisti
senior tag
Akinek netán ilyen van annak hogy tetszik?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest