- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TKSTAR TK905
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #38254 üzenetére
Pont így vagyok vele én is
En plusiere mindig el is felejtem. -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #38232 üzenetére
De Koshmar! Már utolértük Ausztriát bizony mondom néked... Németországot meg le is hagytuk!
Igaz, hogy az árakban, és nem a fizetésben, de hát ez már csak ilyen.
Voralberg Ausztria legdrágább tartománya, az élelmiszer árak pedig ugyanott vannak mint a Hajdú-Bihari Debrecen vagy Hajdúszoboszló városában. Mi ez, ha nem eredmény? -
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #38213 üzenetére
El kell menni a rendelőbe, és a gyűlésen lecsökkenteni a függőségedet (ez nem olcsó, érdemes karban tartani, én is tegnap jutottam oda, hogy le tudjam nullázni) nekem már sikerült olyan szintre felküldeni, hogy a kocsmai sör csak 1% részegséget adott, vagyis 700$ lett volna egy berúgás.
Azután irány a kocsma, és most úgy látom az árak alapján, hogyha a részegség a cél, akkor csak a sör.Engem az érdekel, hogy Koshmar milyen néven fut?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38210 üzenetére
Ezt örömmel olvasom, hogy tetszik
A "business modell" nálam is ugyanez. De úgy, hogy berúgás 3 kör vandálkodás, utána munka, míg nem lesz nulla az energia (egyre nehezebb lenullázni, már 30 energiám lehet) és akkor újra berúgás.
Ma sikerült 120 presztízst összedobnom (ez volt a mai mini küldi magamnak; mint tegnap a függőség nullázása és a 5-ről 10 férőhelyesre bővítésée a kertnek). A kertem is beindult, már 65db krumplim van leszedve.
Lassan elkéne kezdenem mozgolódni szeszfőzde irányba. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38208 üzenetére
A kaszinó nem olyan mint régen. Ha volt egy kis kitartásod durva pluszban lehetett kijönni (főleg papagájjal).
Defaultból is a félkarún lendítettél vagy 15-öt, és szinte tuti hogy egy 1000-es plusszal kijöttél, gyakorlatilag 15 energiáért, némi pénzforgatás mellett olyan biztos bevétel volt mint a munka. Papagájjal, prémmel, 25 lendítéssel meg több ezer tiszta nyereség. Modnjuk a játék végefelé kell is, mert vannak olyan esetek amikor már nem kőművesként meg fizikusként fogod összeszedni rá a lóvét.Igen, láttam, hogy odafigyelsz
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38171 üzenetére
Nekem a kaszino java is ki van esve a presztízs hiánya miatt.
Arra gondoltam, hogy megtisztellek az első rablásommal, de mivel körültekintő alkesz vagy (figyellek egy ideje
) ezért határozatlan időre letettem erről, és más cimborámat raboltam ki, aki szerintem már alig várta, hogy kirabolják
-
KROK640
nagyúr
Amikor Cipruson éltem, akkor egyik júniusban a nagy meleg miatt mindent is jégkockával ittam. Nem csak én Zsani is a bárból. Aztán egyszer kiderült, hogy már mindketten hetek óta kóros hasmenéssel küzdünk ami sehogy sem akar elmúlni. A többiek meg nem. Hosszas sakkozás után rájöttünk, hogy a jégkocka az oka. (a többiek nem használtak, csak simán hűtőben tartották az italaikat). Mikor elmeséltük az egyik helyinek, nevetett és mondta, hogy persze, mert a jégkocka tengervízből van, 1-2db naponta nem vészes, de ha többet fogyasztassz akkor jön a hasmenés meg a hasfájás.
De mást mondok, Protaras városban a csapok nagyon nagy részéből nem lehetett inni. Még a hotelszobák fürdőszobai csapjaiból sem. A tengertől 40-50 méterre nem volt ivóvíz. Helyette 133km-re a hegyekből hozták.
Az ivóvíz az az Agros vagy Kykos nevű (mellesleg isteni jó) ásványvíz volt, 2 liter 1,95 euroért, bár sixpackban kijött olcsóbbra is az üvegár. És külön vízzel főztek a konyhák is. Az Agros és a Kykos onnan Ciprusról származó víz volt, a világ talán legmélyebb kútjai voltak fúrva fent a Throdos csúcsai között, és onnan hozták fel a vizet, majd drága logisztikával terítették az egész szigeten.
Szóval szerintem ha 2015-ben ez egy EU-s országban még gond volt, akkor talán nem annyira triviális ez a probléma mégsem.Persze az is lehet, hogy csak a
GörögökCiprióták voltak balfékek. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38171 üzenetére
Mondom a vandalizmus azért jó, mert tapasztalati pontot és szintlépéshez szükséges XP-t is ad egyszerre. És az erdőben ha a fákat vonod kérdőre akkor nagyon kicsi a lebukási esély is.
A fém gubizást nem nagyon ismerem, az olyan mint a horgászat, hogy minimális tapasztalatom van vele. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38168 üzenetére
Én is sokat guberálok, de általában a munka vagy vandalizmus utáni kimaradt 7 energiából.
A tanulást most leállítom (16 van meg a 20 iskolából), mert már ilyen 1500-ak az új szintek, mostmár inkább a pénzgyűjtésre kellene rámenni mert állandóan 100 alatt vagyok. (az energia miatt folyton vennem is kell krumplit, hiába termelem)jah tegnap módosítva lett a félkarú rabló nyerési esélye, mostmár sokkal kisebb esély van rajta nyerni
-
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #38165 üzenetére
Akkor regisztrálj be és hamarosan látni fogod, 100 értékes hozzászólás ment itt le
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38160 üzenetére
Én is a melós skillt toltam nagyon, meg a vandalizmust, mert az meg XP-t és áttételesen szintet, meg újabb elosztható tapasztali pontokat ad, tehát tulajdonképpen a legeslegjobb dolog amibe csak tolhatom a pontokat.
Egyébként eszembe jutott, hogy az egér sincs benne a játék ezen verziójába, ami meg a fogdából szökésre volt jó
Persze, egy karaktert simán felhúzni alapról simán eltart hónapokig. Ha free prémiumot is akarsz rá, akkor 20 hónap legalább, de lehet h a gyémánt, acélideg meg a rejtvények még akkor sem lesznek meg
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38151 üzenetére
Én most csak a kannást iszom, olyan nagy a függőségem, hogy már semmiből sem gazdaságos berúgni.
Amúgy mintha az árak is kicsit változtak volna, arányaiban a tömények tényleg drágábbak lettek.A házi szeszfőzde, ha kerttel lesz kombinálva és saját alapanyagokkal dolgozol akkor konkrétan ingyen piát jelent majd, amit a piacon el is lehet adni pénzért
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38145 üzenetére
te is nyomod rendesen, de Pufi még hozzánk képest is durva :
#1 pufi 1481 perc
#2 Medve 1075 perc
#3 KROK 876 perc
#4 Frank 750 perc
#5 Traktoros Pista 734 perc
#6 Malibugaben 711 perc
#7 Szeszpióca 696 perc
#8 Nendo 671 perc
#9 zolesz 651 perc
#10 hoolvancsuzi 636 perc
#11 Mangesz 634 perc
#12 Gyuszi 624 perc
#13 Diabolus 383 perc
#14 Munsti 342 perc
#15 Gyufa 301 perc
#16 Xerf 291 perc
#17 Stiffler 186 perc
#18 Bacsa 181 perc
#19 lölőke 174 perc
#20 Rena 171 perc -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38145 üzenetére
Igen, én üveget szoktam guberálni és ott is ad kaját. A hányást én is kerülöm, vandálkodok amíg elég rá a részegség, utána meg dolgozok.
Az egy nap minél többször berúgni meg jó taktika.
Most sajnos kib*sztam magammal, mert elkezdtem krumplit enni hogy dolgozzak, és mikor frissített az oldal, akkor véletlenül a kannásra kattintottam, és berúgtam. Ettől 4-es szintű lettem, de most 1 óráig így nem meló lesz hanem vandálkodás.Rablásnál csak a lóvét tudják elvinni.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38141 üzenetére
Én sem adok a presztízsre. Inkább munkára és vandálkodásra, mert ezutóbbitól fejlődik szintben igazán a karakter meg ad sok TP-t amit a kézségekre lehet ugye tenni.
De ahány ház annyi szokás, ezer féleképpen el lehet indulni. Én sem látok mindben logikát, mégis szép tápos lesz.Apró tipp, de én pl mostanában nem veszem át reggel a segélyt, mert estére műveltebb leszek, és akkor több lesz a segély is.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38127 üzenetére
Igen, egyrészt az idő management fontos része a játéknak, másrészt érdemes ahogy tudsz egyre jobb melókat csinálni.
Pl a kőművesből tanárrá majd fizikussá lépni elő.A papagáj arra volt jó, hogy a kaszinóban segítsen. Egyrészt növelte a nyerési esélyt, másrészt növelte a nyeremény összegét is. papagájjal szinte lehetetlen volt minuszosan távozni a kaszinóból, viszont iszonyat lóvékat lehetett szakítani. Volt, hogy simán összefélkarúztam 10 ezer $-t. És igen, most sajnos nincs papagáj
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38125 üzenetére
Nos a játék jelen formájában február 3 óta megy (én 4-én kezdtem, tehát 4 napos a karim) de valamikor sok éve (2014-2020) létezett. Akkoriban felhúztam vagy 10 karaktert, így van némi elképzelésem róla. Viszont mielőtt azt gondolnád ez így csalás, annyi minden változott, hogy a fél játékot kb újra kell tanulnom. Bizonyos dolgok nem is működnek amik régen (pl ha nincs papagáj, és már pedig most nincs, akkor a kaszinó sem olyan jó business, fájdalmas volt erre rájönnöm).
Érdemes a korai pénzeket tanulás, berúgás után pedig vandalizmusba tenni, a józan perceket pedig munkával tölteni.Ezenfelül sokat számít az is, hogy mennyit játszol vele egy nap, hiszen kamionozni könnyű elküldeni, de ha visszaszámolod kisebb munkával az idő alatt sokkal több pénzt meg lehet keresni, nem mellesleg szintet is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38113 üzenetére
Megnéztem hány user van az oldalon, mivel Stiff az 1-es így onnan kezdődnek a user ID-k, innentől elég lekérdezni hány user van az oldalon, és aztán ezt a számot beírva megjelenik az utolsó regelő, minusz egy, és megvan az előző is.
De hm, lehet kellen egy user lista is, mert csak kereső van
Persze myadminban egy user tábla lekérdezés az egész, de nem bonyolítottam. -
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #38103 üzenetére
jut eszembe, ez nagyon neked való lenne
és most már csak az a kérdésem, hogy mégis ki az a Marika?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38091 üzenetére
Mondjuk jah, megy a nevedhez Pistám
Igen, főleg az elején nehéz.
Ha részeg vagy vandálkodj (azzal gyorsan fejlődsz) vagy garázdálkodj (azzal pénz is jön). Ahogy a való életben itt sem tanácsos egy bizonyos részegség fölött dolgozniAmi a kaszinót illeti,idővel a preztizsedre és a munkakézséged rovására lehet többet kaszinózni, hidd el nekem, igazi széles autópálya a lecsúszáshoz.
-
KROK640
nagyúr
Randomname, és EmberXY : A tanodában osszátok el a tapasztalati pontokat, meg van alkesz specializáció is.
Koshmarnak meg jól állna egy mélyszegénységes specializáció
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #38082 üzenetére
2014-2020ig a mi projectünk egy haverral volt. Akkor leállt, most restartolt
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #38031 üzenetére
Katasztrófa? Minthogy nem kell boltba menni ha valamit inni akarsz?
El van itt nálam. A legtöbb német sört tavaly decemberben vettem, de van olyan is (nem is egy) amit még 2022 nyarán valamelyik fesztiválon.
A bontatlan jager is január legeleje óta megvan, és bontatlan (csak mert barátnőmnek még nem szóltam róla)
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37999 üzenetére
Itt spagetti van mexikói mártással, és indokolatlanul horribilis mennyiségű sajttal.
Reggelire meg gyros pitában volt -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #37994 üzenetére
Nem tudom. Koshmar talán tudja, mégiscsak ő van a képen
-
KROK640
nagyúr
Na mi van? mindenki pénteket mondott?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37979 üzenetére
A legtöbb európai nyelvet felismerem, a latin nyelvcsaládot pedig valamelyest értem, de egyre többet a szlávból is.
(Az angol (és kicsit a német), meg értelemszerű, illetve ezekből a holland és a dán is kiad valamit de azt már nem igazán értem értem, ezenfelül minimális svédet. És hibátlanul bemutatkozok/káromkodok/sört kérek görögül és törökül is)
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #37973 üzenetére
Olasz szöveg. Az a durva, hogy a franciához nagy hasonlósága miatt egész sok mindent értek belőle. A lényeg, hogy addig ok, hogy megszabják, hogy 18 felett mehetsz csak be, de a felső korhatárt senkinek sem jutott eszébe megszabni. Ez a fotó egy Ohioi klubban készült.
BTW Debrecenben is tudtam volna mutatni 2010 körül erre nekik példát, egy 90 éves papóka rendszeresen lejárt velünk bulizni,, és jó fej is volt, csak egyszercsak eltűnt mint az aranyóra, és azóta se láttuk
Remélem csak fogott magának valami nőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Otthoni időjárás-állomás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest