- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #39706 üzenetére
Lehet, hogy így a statisztikája már eléggé rosszul FEST
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #39691 üzenetére
A mi bölcs vezérünk az oktatás jelenlegi szinten futtatásával bizonyára felelősségteljes termelékeny generációt hozott létre!
Infláció?Milyen büsszelisoroscovidháborús infláció? Aztat már rég legyőztük
A 400ft-os euro visszatérése is, csupán nosztalgia a régi szép idők emlékére.
Koshmar meg DIY piacon nyit, tovább képezte magát szobafestőnek, és legyőzte a HELL függőségét is. Az ország jobban teljesít (már csak az kérdés, hogy melyik?) -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #39662 üzenetére
Úgy látom nem egyedi eset, bár sejtettem
A jégkockát nem sikerült pár hét alatt sem megszokni, a csapvíznek meg érezted a szagán, hogy nem akarod te azt megkóstolni.
Ellenben az Agros isteni -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #39642 üzenetére
"Sőt, vannak országok, ahol a csapvíz szó szerint egészségre ártalmas.. a hanyatló nyugat!!!" - Pl Ciprus. Nagyon sok helyen a csapból jövő vizet sem ihatod meg. A jégkocka meg szűrt tenger víz, amiből ha eleget fogyasztasz, folyamatosan f*sni fogsz. Eltelt egy kis időbe mire rájöttem, hogy mi a bajom XD
Viszont ásványvíznek ott van az Agros és a Kykos, ami a világ legmélyebb kútjaiból a Throdosból jön, és egy érv a vízivás mellett. Jobb mint bármilyen más ásványvíz amit valaha ittam.Na mondjuk Ciprus épp nem nyugatra van
, de legyen igazad, mert Marokkóban sem szabadott még a csapvizet sem meginni, pedig az azért nyugatabbra van
-
KROK640
nagyúr
Tudom, mikor arra jártam, akkor láttam, hogy az emberek napi 28 órát dolgoznak, egy falat kenyérért.
Régen is kemény világ volt arrafelé -
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #39575 üzenetére
Ide vezetett ez a sok LMBTQLGHDTV-s varacskolás
A csaj helyében azért megpróbáltam volna nyerni, mert ha utólag ki is zárják ezt, ő a saját továbbjutását vágta el, a legjobb ami történhet vele, hogy ezt a meccset még jóváírják neki, ami ígyis úgyis megtörténhetett volna, csak épp tovább is juthatott volna.Koshmar vajon nyomja az olimpiát?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #39570 üzenetére
Na igen.
Meg ha nagyon nincs reflex, akkor nemhogy autót, de biciklit se vezessen#39569 RandomName : Szerintem az általam írt játékokban mire odajut, hogy harcolni kell, már meglesz a reflexe. Plusz némelyik eléggé megengedő is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #39563 üzenetére
Te aztán tudod, hogy mit javasolj neki, hogy elijeszd
Ezeket a játékokat még én is kihagynám, a souls likeokkal együtt.De pl az Uncharted 4 egy remek kalandjáték, vagy a Tomb Raiderek, afféle interaktív filmek. ha valakit ráakarnék venni a gamelésre ezekkel kezdeném, vagy a szuper akció szinten, a Just Cause 3-al, ami arra lett tervezve, hogy fun és élvezet legyen minden pillanata
(BTW A Spidermanek pedig minden szuperhős, képregénykedvelőnek egy telitalálat, de szerintem még anélkül is) -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #39558 üzenetére
Ha csak ezen játékokkal játszottam volna, szerintem én sem lennék nagy játékos. (Forma 1-es játékok sosem kötöttek le, a Need For Speedből is a NFS2 meg a 4 ami úgy ahogy jó volt, a többi nem tetszett)
Autósra : Streets of sim city, Midtown Madness 1-2, Carmaggedon 2 - TDR, Flat Out 1-2, Burnout Paradise, Blur, Forza Horizon 4-5, Wreckfest - plusz egy rakás Rallys játék, nekem a Rally Championship 2000 a kedvencem
Akcióra : GTA 3, GTA 5, Mafia 1-2, The Saboteur, Just Cause 3, Spiderman Remastered, Miles Morales, Ratchet & Clank - Rift Apart, új Tomb Raiderek, Uncharted 4, War Thunder, Assassin's Creed soroazt (főleg 3, a Black Flag, a Unity és a Syndicate)
Lövöldözős : Unreal Tournament sorozat, Quake 3, Bioshcok Infinite (ennek nagyon durva storyja is van), Farcry 2-6, Serious Sam sorozat
Stratégiára : C&C Generals, Red Alert 2-3, Warcraft III
és még mindegyikhez sorolhatnék egy rakás címet, ez csak ami hirtelen eszembe jutott.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #39553 üzenetére
Well... ington.
Tehát a magyar Unreal Tournament '99 kimaradt az életedből"Talán majd legközelebb".
De ha már vidámpark : Jó ideje én sem voltam, gyerekként szerettem, noha több évente egyszer jutottam el.
Emlékszem egyszer Pesten voltunk, és volt egy forgó hordó ahol a beléptető bácsi apám ismerőse volt, így mi ingyen mehettünk benne amennyit csak akartunk. Fél napig csak a sima körbeforgó hordóban mászkáltunk. -
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #39540 üzenetére
Én valahogy a 2000-es években szép fokozatos elvesztettem minden érdeklődésem, nem csak az olimpia, de leginkább az összes sport közvetítés iránt.
A játék határok nélkül-t szerettem, azt bezzeg beszüntették
Manapság már talán csak a rallyt nézem meg, jó magam pedig csak biciklizek, és dartsozok (egy jó ideje már a csocsót is abbahagytam). -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #39537 üzenetére
Egyetértek veled!
Nekem nincs bajom a homikkal, sőt valahol hálás is vagyok nekik, hiszen ők kiesnek a csajozásnál mint lehetséges konkurencia, sőt általában viccesek is, vagy nem is sejted róluk. De engem nem érdekel, amíg a négy fal között tartják.
Ezzel szemben mostanában gyakorlatilag megélhetési homokosok kürtölik szét, hogy ők mik, és kvázi büszkék az abnormalitásra. Úgyhogy megértem a mi bölcs vezérünket is, hogy ezt vissza akarja fogni.
Bregenzben is ... tavaly előtt a belvárosban sétálva egy régi osztrák műemlék ház oldalán egy óriási szivárványos zászló nyúlt ki az egyik ablakból, rajta "Max und Moricz" felirattal. Hát nem voltam rá kíváncsi...
De ahogy mondod, újabban minden sorozatban benne vannak, akár a korhűséget is eltorzítva, ezért is nem nagyon szeretem az új filmeket. (bár amit az előbb néztem, kellemes csalódás volt ezen a szinten is : A bostoni fojtogató, mert semmi ilyesmi nem volt benne). -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #39533 üzenetére
Ez egy jó kérdés ...
De hasonlóan egyszerű lenne a BOR is -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #39529 üzenetére
Szalámiskenyér, vajkrémmel
-
KROK640
nagyúr
Kosmart elvitte a kiscica? (ugyanez SomogyiB-re, és RandomNamere)
-
KROK640
nagyúr
válasz
somogyib #39502 üzenetére
Nem hinném. Mert míg alkoholizálni KELL, addig fegyverezni NEM KELL.
Egyébként szerintem a szesztilalom is működött volna, ha :
1. Fokozatosan vezetik ki a piákat, előbb az erős tömények, 2-3év múlva a gyengébb tömények, majd pár év múlva a bor és a sör.
2. Mindehhez oktatás is párosul, hogy a pia mennyire rossz (előnyös oldalait lehetőleg elhallgatva)
3. Feltud nőni egy olyan generáció, akinek természetes, hogy nem piál, nem részegeskedik, és pia nélkül is tud szórakozni. A frissen született gyermekeiket pláne erre nevelik
(4. Alternatív tudatmódosításra vezetése a lakosságnak, pl fű, vagy microdose LSD)
Ezekután a piálás olyan "öreges" meg "gáz" dolog lett volna, és ezen a ponton nagyjából a tilalom törölhető is lett volna.
Hiszem, hogyha nincs tényleges veszély (ellenséges ország támadása, nagyon magas bűnözés) akkor a lakosság fegyverezési hajlamát le lehetne vezetni videójátékokba, meg mássokkal kevésbé aggasztó programokba (pl sport).
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #39496 üzenetére
Persze, hogy tele van. Lőszer is lesz még egy ideig, főleg ha nem lövöldözik el. De valami fegyver visszaváltórendszert érdemes lenne beüzemelni, ami arra hajlítaná a lakosságot, hogy jobban megéri a fegyvert államilag visszaváltani, mint megtartani/fekete piacraküldeni.
-
KROK640
nagyúr
Mész Koshmarhoz, hogy vigyél neki pár energia italt, erre egyszercsak :
Elhúz melletted egy svéd rendszámos csoda :És ekkor jössz rá, hogy nem is Koshmar felé mész, és nincs is nálad enegiaital
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest