- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
-
bamdani
csendes tag
Az antimalwarenál elvileg 10dbot letörölt, az Ensisoftnál 44et ír,most mire menjek Kijelöltek karanténba, vagy kijelöltek törlése?
-
bamdani
csendes tag
újratenni most semmiképpen nemakarom , nah megpróbálom ezt a Malwarebytes-t, remélem müxik
, éppen ez a baj hogycsak 1 vinyóm van most
-
Psychonaut
veterán
-
bamdani
csendes tag
Valaki plz help!
Valahogy beszedtem egy trójait,vagy valamien vírust amit nod32 észlelt de törölni nemtudja, és amikor benyomom a gépet csatlakozok a netre, akkor kiír egy IP címet és hogy valamit leakar tölteni onnan, de nem engedi utána olvastam ez valamien keylogger féle, és az xfire jelszavamat már megváltoztatta az illető de email alapján vissza tudtam állitani,system32 be is írt már ki valamien vírust de egyiket se tudja törölni, CCleanert már lefutattam utána 1napig minden jónak tűnt de megint nemjó :S, nemérzem lassabbnak a gépet de az xfire jelszólopás után már félek, valaki tudna egy bevált trójai, féreg irtót ami 100% ban működik? feladatkezelőben csrss.exe, lsass.exe,smss.exe ezek a programok futnak és bezárni nemtudom őket, a vírus előtt nem emléxek hogy futottak volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest