- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Aktív témák
-
bamdani
csendes tag
Az antimalwarenál elvileg 10dbot letörölt, az Ensisoftnál 44et ír,most mire menjek Kijelöltek karanténba, vagy kijelöltek törlése?
-
bamdani
csendes tag
újratenni most semmiképpen nemakarom , nah megpróbálom ezt a Malwarebytes-t, remélem müxik
, éppen ez a baj hogycsak 1 vinyóm van most
-
bamdani
csendes tag
Valaki plz help!
Valahogy beszedtem egy trójait,vagy valamien vírust amit nod32 észlelt de törölni nemtudja, és amikor benyomom a gépet csatlakozok a netre, akkor kiír egy IP címet és hogy valamit leakar tölteni onnan, de nem engedi utána olvastam ez valamien keylogger féle, és az xfire jelszavamat már megváltoztatta az illető de email alapján vissza tudtam állitani,system32 be is írt már ki valamien vírust de egyiket se tudja törölni, CCleanert már lefutattam utána 1napig minden jónak tűnt de megint nemjó :S, nemérzem lassabbnak a gépet de az xfire jelszólopás után már félek, valaki tudna egy bevált trójai, féreg irtót ami 100% ban működik? feladatkezelőben csrss.exe, lsass.exe,smss.exe ezek a programok futnak és bezárni nemtudom őket, a vírus előtt nem emléxek hogy futottak volna.
Aktív témák
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- HP notebook topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- BestBuy ruhás topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest