Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor1974
tag
Sziasztok.
Sok éve "használok" ilyen kártyát, de sosem volt rajta 200 ezer ft nál több, jellemzően csak külföldön kelett
.
1. Kell e tenni valamit, vagy érdemes e? , írni a supportnak pl ha egy nagyobb(20M felett) utalást szeretnék ott fogadni?2. Ajánlhatom e olyan ismerősnek ezt a kártyát, akinek a magyar folyószámlán azonnal lekapnák ha bármilyen kis összeg is érkezne rá? ( Az etikai részével nyilván nem értek eggyet)
-
gabor1974
tag
Új telefonra telepítettem a wise alkalmazást, utalást viszont nem tudok indítani sem online utalást , előző telefonom iphone volt azon volt ujjlenyomatot hitelesítő, az alkalmazáshoz , jelenlegi telefonom androidos mi lehet a probléma?
-
gabor1974
tag
Sziasztok...uj felhasználó vagyok... 2 kisebb ertekű utalassal 40 ezer ft ot kaptam (eladott dolgok után ) majd erről vasarolgattam, s egyszer vettem le 10 ezret, eddig problemamentes volt viszont ma mar sem fizetni sem levenni nem tudok...hibas pint ír...tudnátok ötletet adni mi lehet a baj? Ó visszaolvasva...az en nevemmel regeltem de az utalások a baratnőm nevére jöttek, pfff ez nem gondoltam hogy gáz
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Jogász topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest