- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt írod: saját HUF számláról -> TW -> saját deviza számla 1 napon belül az már teljesen szabálytalan
Mint ha nem értenéd a különbséget a kettő közt, ha "shortolásra" használod a Transferwise számládat, vagy ha normál használatról van szó.
Amit írsz azt megcsinálhatod, de ha naponta végzed, akkor az már a tiltáshoz vezető dolog lehet. Gondolom ők sem hülyék és neked is a jövedelemmel majd el kell számolni. -
Értem amit írsz, abban igazad van hogy többet lehet realizálni, mint az évi 2%-os kamatozású bankbetétbe tartott pénzzel, de azokat a veszteségeket (igaz nálunk hivatalosan nincs infláció) amit írtam le kell vonni belőle. és romlani kell a forintnak. Most is van aki nyert, nyer a gyenge forinttal, csak épp milliárdokban játszik.
Szerintem ha 2 havonta váltanál akkor sem szólnának érte, de nem erre van kitalálva a TW, azért meg esetleg figyelmeztetnek. De ahogy már írtuk nincs betétbiztosítás, mert ez nem olyan számla. De a bankodban is el lehet játszani ezt a váltásos mókát ha van deviza számlád is. -
Ahogy Tajrexi és HussarF is írja.
Én nem tartok a forint gyengülésétől, ez a normál állapota, de te váltogatást írtál, ami úgy tűnt hogy gyakori lenne
Az hogy van forintod és átváltod $-ra az oké. Aztán ha olyat sokat romlott a forint hogy realizálódik 6,5% haszon, akkor te azt visszaváltod forintra, lenne a koncepciód. Ezzel csak az a bökkenő hogy közben előkerült 5%-os inflációval és 10 %-os áremeléssel valójában veszíteni fogsz. De ha erősödik a forint akkor meg mindenképp veszítesz, hiszen akkor 1 $-ért kevesebbet kapsz, mint amikor át váltottad. Bár csodákban nem hiszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged