- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Zsocy155 #7069 üzenetére
Megpróbáltam utánanézni, ezt találtam.
Ez alapján, legalább 130.000 Ft-nak kell maradnia a számlán, kivéve ha van gyerektartás, akkor lehet kevesebb is, de én úgy értelmeztem, hogy 60.000-nél kevesebb nem lehet. Ha csak 20-30.000-t akarsz rajta tartani, akkor szerintem nem lesz gond.
Mivel a Wise nem magyar, lehet, hogy még ennyire sem kell tartani, de én úgy tudom EU-n belül lehet végrehajtást kérni külföldi bankszámlára is. -
törölt tag
válasz
Zsocy155 #7086 üzenetére
Azért, ahhoz hogy végrehajtóhoz, behajtóhoz kerüljön az ügy kellett pár lépcsőfoknak történnie. Remélem hamar túl jutsz ezen a problémán
Somatom, normális esetben ezt lehet igazolni. Persze senki sem örül ilyen helyzetnek. Olyant is hallottam már, hogy autó bérlésné jogtalanul kasszáztak be lóvét külföldön, utólag, történhetnek sajnos ilyenek is.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Zsocy155 #7074 üzenetére
Én úgy tudom, ha a fizetésedből tudja vonni a díjat, akkor nem terhel sehova semmit. Ilyen beterheléseket max akkor tudok elképzelni, ha X ideig meg Y felszólításig nem fizetsz és levonni se tud sehonnan.
Meg ugye maximalizálva van a fizetés levonása is (1/3 v. 1/2-be, körülményektől függően)
De az a tuti, ha valahol ennek utánakérdezel, ahol jobban értenek a joghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Mini-ITX
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged