Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Most az elején leszögezem, hogy én is szeretek kártyával fizetni mert kényelmes, de azért nem árt ha az embernél van némi készpénz is. Most csak egy két példa, vegyük először bécset ha mondjuk el kell menni vécére, akkor ott valószínűleg csak apróval lehet fizetni, ha mondjuk épp nem akarok bemenni süteményt enni valahova hogy el tudjak menni vécére. Aztán igaz nagyon ritkán de van rá példázat, hogy összefossa magát például az otp rendszer, és egy csomó boltban olyankor nem lehet kártyával fizetni. én már a postán jártam így hogy fel akartam adni csomagot, és nem volt jó a terminál, és el kellett mennem felvenni pénzt, mert nem volt nálam és vissza kellett mennem a postára.
Szóval tényleg tök jó dolog ez a digitális világ, de ha baj van akkor megáll az élet. A készpénzt én is utálom, kiszakítja a pénztárcámat a sok apró, büdös mocskos koszos a pénz, de néha azért szükség van rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest