Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android szakmai topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Akartam tegnap visszajelzést adni a topic-társaknak, de nem tudtam írni, mert az enyém volt az utolsó...
Tehát:
Akit érdekelne, a következő a tapasztalat, a regisztráció után, a menüben lehet megtalálni a számla adatok kérését, és hitelesítés után meg is kapjuk.
6000 ft-ot kell valóban feltölteni a hitelesítési folyamat végén.Azonban, a kártyák menüpontban lépve, lehet kiválasztani virtuális kártyát, és meg is kapjuk, a teljes összeget pedig elkölthetjük, nem kötelező fizikai kártyát rendelni, kérni.
Annyi, hogy pc-n került sor a regisztrációra, ez nem tudom számít-e.Illetve kártyánál néha fehér lapott hozott, ekkor főoldal vissza, majd újra kártya oldalra, és már lehetett is nézni a kártya adatait. Persze sms meg mi egymás után.
Tehát működik csak virtuális bankkártyával is és a teljes feltöltött összeg szabadon hozzáférhető. Nem volt kötelező fizikait rendelni, igényelni.
Még egy dolog meghívó linken keresztül lett regizve... nem tudom számít-e...
A Revolut feltöltése Wise virtuális-ról gond nélkül ment egyébként.
#5068 _ak_
Esetleg kérj, egy önellenőrzést, és akkor elvileg ez a lehetőség/gond elhárulhat... legalábbis, korábban Revonál én ilyesmit olvastam, hallottam, hogy így csinálták mások.A biztos az otp lehet egyébként, ha teljesen biztosra akarsz menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs