Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Szerintem is legalább offba kellett volna tenni és az egész reklámszerű, főleg a feltehetőleg saját promó kóddal. Az egy dolog, hogy saját blogon/app store-play store véleményekben ott van alul a promó kód, de ezt itt ilyen formában nem túl jó megoldás, max odaírhatta volna, hogy priviben elküldi a kódot, annak, aki kéri és az már okés lenne szerintem.
Általánosságban mindenkinek:
Én nem igazán értem, hogy ez mitől jobb, mint a TW/Revolut, hiszen azok is közép árfolyamon váltanak és nem látok különbséget, hogy feltöltöd a magyar kártyádról a TW-t pl. és a TW-s kártyával fizetek(kivéve azt a 10-50 Ft-os díjat), akkor az is a lehető legolcsóbban fog váltani, felhasználva a maradékot adott zseben. Biztos azért nem értem, mert nem szoktam napi szinten használni a kártyát és nincs olyan promóció a bankomnál, hogy havi x darab kártyahasználatnak teljesülnie kellene a csomagban.Mindenesetre, biztos fogunk még ezzel a céggel találkozni, most úgy is "fintech" forradalom van és gombamódra szaporodnak a cégek, így érdemes lenne topikot nyitni annak is(ha lesz rá igény) és a hozzászólása, promó nélkül, mehetne #1 hsznek, mert magyar nyelvű ismertetőnek jó. Topikot még sosem nyitottam, mindig csak terveztem(adós vagyok egy router topikjával), így ezt valami tapasztaltabbra bíznám, a promó kódot, pedig egy illetékes vizsgálja felül.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Elden Ring
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest