- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Szerintem is legalább offba kellett volna tenni és az egész reklámszerű, főleg a feltehetőleg saját promó kóddal. Az egy dolog, hogy saját blogon/app store-play store véleményekben ott van alul a promó kód, de ezt itt ilyen formában nem túl jó megoldás, max odaírhatta volna, hogy priviben elküldi a kódot, annak, aki kéri és az már okés lenne szerintem.
Általánosságban mindenkinek:
Én nem igazán értem, hogy ez mitől jobb, mint a TW/Revolut, hiszen azok is közép árfolyamon váltanak és nem látok különbséget, hogy feltöltöd a magyar kártyádról a TW-t pl. és a TW-s kártyával fizetek(kivéve azt a 10-50 Ft-os díjat), akkor az is a lehető legolcsóbban fog váltani, felhasználva a maradékot adott zseben. Biztos azért nem értem, mert nem szoktam napi szinten használni a kártyát és nincs olyan promóció a bankomnál, hogy havi x darab kártyahasználatnak teljesülnie kellene a csomagban.Mindenesetre, biztos fogunk még ezzel a céggel találkozni, most úgy is "fintech" forradalom van és gombamódra szaporodnak a cégek, így érdemes lenne topikot nyitni annak is(ha lesz rá igény) és a hozzászólása, promó nélkül, mehetne #1 hsznek, mert magyar nyelvű ismertetőnek jó. Topikot még sosem nyitottam, mindig csak terveztem(adós vagyok egy router topikjával), így ezt valami tapasztaltabbra bíznám, a promó kódot, pedig egy illetékes vizsgálja felül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Autós kamera eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest