Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Rövid összefoglalás az újonnan szerzett tapasztalataimról:
- a regisztrációhoz fel kell tölteni pénzt, amit a saját számládról tudsz megtenni. Azaz az induláshoz kell egy "rendes" bankszámla. (Ezt nem tudom, ki lehet -e játszani, szerintem nem)
- Ha már van kártyád, B-től kaphatsz pénzt, de csak TW->TW közötti utalás lehetséges(ennek költsége van!). B, a saját számlájáról nem utalhat rá. Szóval B-nek is kell legyen TW-je, amire előbb feltölti.
- A feltöltés lehet bankkártyás, ekkor a TW 0,3%-ot felszámít.
- Lehet banki utalással feltölteni, ekkor kapsz banki adatokat, ahova pl a bankod online felületéről átutalást indítasz. Ekkor a TW nem számít fel árat, viszont a bankod a csomagodtól függően fel fog!! (pl nálam OTP-nél a csomagom alapján 0,3%-ot)
- Ha már rajta van a forint, utalhatsz más TW-jére forintot , ekkor tapasztalataim szerint fixen 1 eurónyit (300-310 ft körül) számol fel utalási költségként. (pl:1000 nél 300-at mutat, 10000 nél 310-et, ha jól tudom az utalás 300 ft+0,1-0,3%)
-Ha a forintod átváltod euróba nyilván annak is van költsége, ami szintén 0,3% (más valutába más a díj, de 0,3-0,5 körül van általában)Remélem jól összefoglaltam az elmúlt időszak kérdéseit

Az előnyökről meg az előbb volt összefoglaló írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Építő/felújító topik
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest