Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• c41r0^

őstag

válasz dirty.yakuza #122 üzenetére

nem, de a controller szabványos MIDI-ket küld/fogad (USB-n), a program pedig szintén, szóval teljesen belőhető egyedire (Numark gyártói oldalon meg biztos van hozzá gyári MIDI-map is Traktorhoz, bár szvsz célszerűbb saját konfigot csinálni egyéni ízlés alapján), tehát nincs mitől tartani

tudtommal egyedül a Behringer BCD 2/3000 tárcsáival van/volt gond (nekem pont BCD2000 van), mert a controller jogtárcsái nem szabványos MIDI jeleket küldenek, ezért kell egy külön program is hozzá, ami a jog jeleit szabványos MIDI-re konvertálja

én most különben (ha számít a véleményem) Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition-t vennék (ez a hangkártya nélküli edition, a hangkaris drágább), bár gondolom alacsonyabb áron és használtan jutnál hozzá a Numark Total Controlhoz (amiben ugye szintén nincs hangkártya), de én 30K felett én nem adnék ki rá pénzt, bóvli műanyag igazából (a BCD2000-em meg méginkább)

ha 50K körül akarod megvenni a Total Controlt, a Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition mérföldekkel jobb megoldás 65Kért újonnan SZVSZ (zajponthu)

Új hozzászólás Aktív témák