- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir McMonk
aktív tag
válasz
Sir McMonk #189 üzenetére
Elnézést, hogy a saját hozzászólásomra válaszolok, gondoltam, így helyesbítésnek, kiegészítésnek is elmegy, amit az előttem "szóló" c41r0^ érdemben és teljes joggal hozzáfűzött a BCD2000 + Traktor (Scratch) Pro 2.5.1. recepthez:
c) „Preferences” – „Controller Manager” pontban:
Az ablak alján kattintsunk az [Import] gombra, a felbukkanó ablakban keressük meg, hogy hova töltöttük le a hozzávalók listájában található, alapjaiban megalkotott mappinget és nyissuk is meg.
Ha az importált mapping betöltődött, a "Controller Manager" ablakban a "Device Setup" résznél a "Generic MIDI" "eszköz" esetében az "In-Port"-ot állítsuk "In From MIDI Yoke: 1"-re, az "Out-Port"-ot pedig a "BCD-2000"-re.
[Megj.: Jómagam úgy tapasztaltam, hogy billentyűzetről eredő hotkey-parancsokat a fent említett "Device Setup" rész "Generic Keyboard (Keyboard)" "eszközének" kiválasztása után lehet hozzáadni az egyébként utána egy-az-egyben exportálható beállításokhoz. Utóbbi pont kiválasztásánál az "In-Port" automatikusan "Keyboard"-ra áll be, az "Out-Port" pedig inaktiválódik, és jól is van ez így.]
Sir McMonk
-
c41r0^
őstag
válasz
Sir McMonk #189 üzenetére
Akkor ezek szerint ugyanúgy kell összelőni továbbra is (kivéve a Win7 miatti drivertelepítési nehézségeket), mint mikor anno én a Traktor 3 + BCD-2000-el nyomultam.
Szép és összeszedett leírás!De azt nem felejtetted ki, hogy a Traktor MIDI beállításainál a MIDI IN-nél a MIDI Yoke-ot ki kell választani, a MIDI outnál pedig a BCD-2000-et? Hiszen a BCD-ből a MIDI parancsok útvonala:
1. BCD-2000 -> 2. jogwheel fix (MIDI IN-jén fogadja a BCD MIDI parancsait) -> 3. a jogwheel fix átalakítja a BCD jogjainak MIDI parancsait szabványos MIDI üzenetekké - 4. a jogwheel fix már átalakított MIDI parancsait ki is kell küldeni valahová, ezért kell a MIDI Yoke virtuális MIDI port program, tehát kiküldi a szabványos MIDI jelet a MIDI Yoke egy portjára (mondjuk port1) -> 5. A Traktorban be kell állítani, hogy honnan fogadja a MIDI parancsokat, tehát a MIDI IN-nél a MIDI Yoke 1-et kell kiváalsztani (hiszen innen fogadja az átalakított MIDI jeleket), MIDI Out-nál pedig a BCD-2000-et be lehet állítani (így a gombok világítani is fognak rajta, tehát lesz "MIDI feedback") -
Sir McMonk
aktív tag
válasz
Sir McMonk #187 üzenetére
Pont most a hétvégén lőttem be (Win 7 alá), ha beválik neked is, írok egy részletes posztot ide, hátha másnak is szüksége lesz rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Micro Four Thirds
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest