- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogdy
újonc
Nem tudom mikor volt az első széria, az enyémet 2014 év közepén vettem, most pár hete - hónapja vettem észre "furcsaságokat" mintha kettő kattintása lenne . . . Leginkább a bal billentyű amelyik 10 x többet használt, de egyszerre cserélném a kettőt! By
Az 575-ösről én is szívesen hallanék; mi a különbség meg úgy egyáltalán jobb-e?
-
Bogdy
újonc
Jóreggelt! nem látok itt új bejegyzést... ezek szerint jól működnek a hanyattegerek . . . Az én M570-em: 2014.05.- vettem igen drágán, (18,5 E) de mostanáig gond nélkül használom! Viszont azt tapasztalom, hogy mintha "duplázna" a bal billentyű mikrokapcsolója... Nem rég szétkaptam, kitakarítottam; elég sok szösz, hajszál s kosz volt a görgőn is, kontaktszprével lefújtam a mikrokapcsolókat is; de nem lett jobb! Napi 3 - 4 órát használom a gépen, lassan 7 és 1/2 éve használom; "elkophat" ennyi idő alatt?Lehet-e cserélni, és hol?
Új kora óta én sem jártam itt, nem tudom tud-e valaki válaszolni? Üdv Bogdy
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest