- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ilyen van egy hónapja kb, Logitech M570-ről váltottam (az is megvan még, otthon használom):
- nekem jobban kézreálll, púposabb de rövidebb, illetve szélesebb mint az 570, a gombokon nagyobb vájat van az ujjaidnak
- görgője is jobb
- érzékenysége is jobb, nekem a gyári golyójával is jó (csak pucolni kell pár hetente szemüvegtörlővel) -
7
addikt
Nem volt vele dolgom, de amikor felbukkant (kicsit több mint fél éve), akkor többnyire pozitívat olvastam róla. Egy dologban egyeztek meg a beszámolók: a gyári golyója nem jó, rosszul követi le a mozgását az érzékelő. A legtöbben egy Logitech M570-be való golyóra cserélték, utána problémamentes volt. Ezzel csak az a gond, hogy mostanában nehéz szerezni M570-es cseregolyót. A Logitech oldalán néha listázzák, néha nem (attól függően, hogy van-e készleten), de, ha van is, 5000 HUF körüli összeget kérnek érte (igen, külön a golyóért).
-
7
addikt
Ne CST 2545-tel kezdj! Embertelen drága, ráadásul csak külföldről szerezhető be.
Olyan eszközről nem tudok, ami tud funkcionálni hagyományos egérként és hanyattegérként is. Tulajdonképpen értelme sem volna. Ha attól félsz, hogy nehéz átszokni, akkor egy hüvelykujjas trackballt javaslok kezdésnek. A Logitech M570 belépőnek remekül megfelel. A gombkiosztása lényegében megegyezik egy hagyományos egérével, és mindössze azt kell megszokni, hogy a hüvelykujjal irányítod az egérmutatót, nem a kezed mozgatásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest