- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Gondolkodtam rajta én is, főként az ára miatt nem mertem bevállalni (illetve azért, mert szintén nem találtam sehol). Olvastam róla is kritikákat, azt mondták, az egész koncepció remek, csak hangosan kattog a görgetőgyűrűje. Nekem is szimpatikus, kár, hogy nem volt lehetőségem kipróbálni. Örülök, hogy neked jól szuperál, irigyellek is kicsit
További okai, amik miatt elvetettem: Azt hallottam, hogy a Kensington akkor igazán jó, ha fent van hozzá a driver is. Nem néztem utána, hogy van-e Linuxos driverük, és ha van, ugyanolyan jó-e de félek, hogy nem. Emiatt, illetve a nehéz beszerezhetőség miatt nem erőltettem.-=-=-=-=-=-
Azt olvastam, nem gyártják már őket. Webáruházakban nem találtam, Tescokban jártam, de nem láttam egyben sem, így feladtam. Az Explorert illetően én is az említett hibákat hallottam (a gombok hülye kiosztása), továbbá azt is mondták, hogy érzékenyebb a koszolódásra, mint a Logitechek.
Mivel nem tudtam beszerezni, megintcsak ejtettem.-=-=-=-=-=-
Azt írták sok helyen, hogy ilyen pontos, olyan pontos. Nem tudom, mennyire márkamánia (Logitech-rajongók szeretik túlzottan ajnározni a termékeket), mindenesetre a Marble Mouse-t leszámítva nem hallottam negatív dolgokat egyikről sem. Mivel nekem fontos, hogy vezetékes legyen a Trackball (elvégre irányításban nem zavar a zsinór, elemmel/akkuval meg nem akarok tökölni, felesleges), ezért a számomra legszimpatikusabb versenyzőjük, a Cordless Trackball Optical kiesett. Maradt hát a Trackman Wheel vezetékes fajtája. Ezt rendeltem meg, jövő héten már ki is tudom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest