- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
Aktív témák
-
krila
tag
Szóval win XP suckssss.....
Pont most este meghitten szarakodtam a cd íróm dma üzemmódban való használatával! BIOS-ba be beállít, majd boot.....
feláll a rendszer, csakhogy bejelentkezés előtt a NAV nem ellenőrizte a floppy-t, mint azt rendszeresen teszi. Belépés,,, gyanakvás,, hááát nincs floppy drive!
Ezközkezelő megnyit, ,,:hibaüzenet : hibakód 12-es egy másik ezköz használja az erőforrást ezköz neve: (a fenti sys valami Tpdk) na ez gebasz mondom. semmi gáz ! Nézzük az attribútumokat... aszongya terjesztő valami ANTYPIRACY sistems.corp, Fájl létrehozása 2003.01.05 azannya hiszen aznap némi netezésen kívül nem is csináltam semmit!!! kiváltképp nem telepítettem progit.
Ez nem lehet valami vírus mert a NAV semmit sem jelzett (mielőtt fikázná valaki megnéztem F-prottal is) na mondom itten semmi sem segít! Ezközkezelőben letilt a szolgáltatás! Fájl szépen kitöröl. REBOOT........
Idegeskedés ezerrel. mert mondjuk miafranc lehet más mint elszáll a gépem!
Nagy ügy 1 óra és újra ketyeg....
NA RENDBEN ment minden folppy megvan! csak arra lennék kíváncsi
HOGY IS JÖTT BE EZ A VALAMI TŰZFALON, ÉS EGY PROXIN KERESZTÜL???????!!!
HEEEEE?????
Világosícsson mán föl valaki mert egyre sötétebbnek érzem magam!
Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest