- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
-
krila
tag
TOPIC OFF PROBLEM SOLVED BY TSIBE!!!!!
-
-
krila
tag
PLííííz hát senki sem tud valami profi ötletet???:DD
-
krila
tag
Szóval win XP suckssss.....
Pont most este meghitten szarakodtam a cd íróm dma üzemmódban való használatával! BIOS-ba be beállít, majd boot.....
feláll a rendszer, csakhogy bejelentkezés előtt a NAV nem ellenőrizte a floppy-t, mint azt rendszeresen teszi. Belépés,,, gyanakvás,, hááát nincs floppy drive!
Ezközkezelő megnyit, ,,:hibaüzenet : hibakód 12-es egy másik ezköz használja az erőforrást ezköz neve: (a fenti sys valami Tpdk) na ez gebasz mondom. semmi gáz ! Nézzük az attribútumokat... aszongya terjesztő valami ANTYPIRACY sistems.corp, Fájl létrehozása 2003.01.05 azannya hiszen aznap némi netezésen kívül nem is csináltam semmit!!! kiváltképp nem telepítettem progit.
Ez nem lehet valami vírus mert a NAV semmit sem jelzett (mielőtt fikázná valaki megnéztem F-prottal is) na mondom itten semmi sem segít! Ezközkezelőben letilt a szolgáltatás! Fájl szépen kitöröl. REBOOT........
Idegeskedés ezerrel. mert mondjuk miafranc lehet más mint elszáll a gépem!
Nagy ügy 1 óra és újra ketyeg....
NA RENDBEN ment minden folppy megvan! csak arra lennék kíváncsi
HOGY IS JÖTT BE EZ A VALAMI TŰZFALON, ÉS EGY PROXIN KERESZTÜL???????!!!
HEEEEE?????
Világosícsson mán föl valaki mert egyre sötétebbnek érzem magam!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest